16. prosince 2011 • 19:40

Sexy postava, dojemné příběhy... Popularitě na Googlu vládne Serena

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zajímá vás sport a rádi si hledáte informace o nejoblíbenějších sportovkyních na  internetu? Pak věřte, že nejvíce čtenáři na vyhledávači Google za uplynulých 12  měsíců vyťukávali jméno Američanky Sereny Williamsové. A zdaleka není jediná. Vnadné postavy dívek prohánějích se po tenisových dvorcích se staly jednoznačným hitem fanoušků.



Prvních pět pozic si vyhradily tenistky výhradně pro sebe. A zdaleka přitom nemusí jít o aktivní hráčky. Ruská diva Anna Kurnikovová přitahuje pozornost dávno potom, co svojí aktivní kariéru ukončila. Až na šesté místo pustily dámy v bílém někoho z jiného oboru - lyžařku Lindseay Vonnovou.

1. SERENA WILLIAMSOVÁ (125 000 000)
Třicetiletá Američanka si tenisu v letošním roce příliš neužila. Kvůli plicní  embolii a zranění nohy velkou část sezony promarodila, na kurty se vrátila až v  druhé polovině roku. Na popularitě ji to však neubralo. Vítězka dvou letošních turnajů (v Torontu a Stanfordu) se ve vyhledávači objevila v rekordních 125 milionech případů!

2. MARIA ŠARAPOVOVÁ (54 700 000)
I druhá pozice patří tenistce. Pomyslnou tříbrnou medailí se může pyšnit blonďatá krasavice Maria Šarapovová. Světová čtyřka s přehledem okouzlila nejen svou hrou, ale i nesporným půvabem, který také s úspěchem využívá na přehlídkových molech. Do vyhledávače se její jméno zadalo v téměř 55 milionech případů.

3. CAROLINE WOZNIACKÁ (37 200 000)
A znovu tenistka. Úřadující světová jednička - Dánka Caroline Wozniacká sice stále čeká na zisk grandslamového titulu, ale diváky si získává i přesto. Díky svému půvabu, skvělým výkonům na dvorci, ale i vztahu s irským golfistou McIiroyem si na nedostatek zájmu stěžovat nemůže.

4. ANNA KURNIKOVOVÁ (36 700 000)
S tenisovými kurty se rozloučila již dávno, ne žebříčku popularity se však drží  se stejnou jistotou jako fotbal v Brazílii. Anna Kurnikovová byla na světě  nejvýše na sedmém místě, jako modelka je však na samém vrcholu. Při pohledu na vnadné křivky rodačky z Moskvy se není čemu divit.

5. VENUS WILLIAMSOVÁ (30 500 000)
Páté místo si vyhranila starší ze sester Williamsových Venus. Bývalá světová  jednička a držitelka sedmi grandslamových titulů se stejně jako její sestra potýkala se zraněnými, v současnosti ji patří až pozice na začátku druhé stovky  žebříčku. Sebevědomá Venus však stejně jako její sestra o svém návratu na vrchol nepochybuje. "Chci zpět mezi elitu," netají své přání Američanka.


Kvitová je v elitní padesátce

V elitní padesátce najdete i řadu dalších významných osobností a opět jde především o spoře oděné tenistky. Velkému zájmu čtenářů se těší Vera Zvonarevová, Němka Pektovicová, či slovenské tenistky Daniela Hantuchová na devatenáctém místě, či Dominika Cibulková, které patří šestnáctá příčka.

Skvělé výkony Petry Kvitové zařadily rodačku z Fulneku na jedenácté nejvyhledávanější místo. Prapor jiných sportů drží na deváté pozici brankářka amerického fotbalového týmu Hope Solo či sedmá Patricková, která prohání nejrychlejší muže za volantem. Těsně za elitní pěticí je na šestém místě již zmíněná půvabná lyžařka Lindsey Vonnová, která se "proslavila" svým nedávným rozchodem s manželem. 

Caroline Wozniacká a její imitace Sereny Williamsové
Caroline Wozniacká a její imitace Sereny Williamsové

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud