13. září 2012 • 17:48

Svaly větší než hlava! Takhle vypadají nejděsivější bicepsy světa

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Svaly, které mají větší průměr než běžná lidská hlava. Tak vypadají bicepsy Moustafy Ismaila, amerického kulturisty s egyptskými kořeny. 24letý silák si za své obrovitánské ruce vysloužil zápis do Guinnesovy knihy rekordů.



Jeho ruce vypadají děsivě. Bicepsy a tricepsy mají celkový průměr 64,8 centimetrů, což je blízko ideální míry pasu pohledných modelek. Nikdo na světě takové ruce nemá. Když mladý Moustafa zatne svaly, málokdo by si mu v čemkoliv dovolil odporovat.

"Lidé mi často připomínají Pepka námořníka, to mě pokaždé rozesměje. Ale nejím žádný špenát, nesnáším ho. Mám úplně jiný jídelníček. Dokonce si myslím, že mé svaly jsou větší než jeho," prozradil v britském deníku The Sun.

Moustafa Ismail ukazuje své obrovitánské bicepsy na představení nové Guinnessovy knihy rekordů
Moustafa Ismail ukazuje své obrovitánské bicepsy na představení nové Guinnessovy knihy rekordů

Moustafa pochází z Egypta, momentálně žije se svojí ženou Carolinou v USA ve státě Massachusetts. Posilováním strávil deset let, než se mu podařilo získat současnou svalovou hmotu.

Posiluje dvakrát denně, dokáže zdvihdnout až 500 kilogramů. Jeho jídelníček předčí i potravu fenomenálního plavce Michaela Phelpse. Denně zporcuje 2,1 kilogramu kuřecího, třičtvrtě kila hovězího a rybího masa, k tomu tři litry proteinových kokteilů.

"Přátelé z posilovny nemohli uvěřit tomu, jak mé svaly rychle rostou. Proto jsem se začal opravdu soustředit na to, aby se ještě zvětšovaly," uvedl muž s přezdívkou Big Mo. "Cvičení mě opravdu baví. Mám rád tenhle typ sportu, kde je vidět, jak se mé tělo mění. Vím, že mi rostou bicepsy," doplnil čtyřiadvacetiletý kulturista.

Zároveň doufá, že mu čerstvý zápis v Guinnesově knize rekordů pomůže v další kariéře profesionálního kulturisty.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud