26. října 2012 • 04:00

Dříve krev a mlíko, dnes fitnesska. Najím se očima, říká česká kráska

Autor: frc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Má tělo, na které je pěkný pohled. Vladimíra Krásová je jednou z nejlepších amatérských fitnessek. Blonďatá kráska v kategorii Bikini bude v sobotu tváří kulturistické soutěže Evl´s Prague Pro, která se uskuteční v holešovické Tipsport Aréně (finále od 17 hodin). Podívejte se, jak atraktivní může být odvětví, kde obvykle hrají hlavní roli obří svaly.



Tohle je tak trochu jiná kulturistika. Fitnesska Vladimíra Krásová, která patří k nejlepším v kategorii Bikini, dělá sport, v němž je za vrcholný výkon považována skvělá atletická postava, na které nejsou vidět nedostatky ani pod lupou.

Své zpevněné tělo ukazuje na pódiu jen v tom nejnutnějším. A sklízí úspěchy. Letos byla třetí na mistrovství světa a před dvěma týdny vyhrála prestižní soutěž Arnold Classic Europe v Madridu, vedle toho je absolutní mistryní Česka.

Blonďatá kráska přitom začala pořádně sportovat teprve před třemi lety. Na závodech byla poprvé loni. „Předtím jsem patřila do kategorie holka krev a mlíko z vesnice. Vážila jsem skoro sedmdesát kilo,“ popisuje dnes 57kilová slečna, která zvedne na dřep s činkou 60 kg a vedle toho udělá na hrazdě 15 shybů.

Vladimíra Krásová popisuje, jak vypadá příprava vrcholné závodnice v kategorii fitness
Video se připravuje ...

„Když člověk posiluje a vypadá dobře, cítí se lépe a život je jednodušší. Rozhodně se nestydím, jdu se v závodech ráda ukázat,“ dodává s tím, že její přítel rovněž holduje silovým disciplínám a na bench press zvedne 280 kilo.

Pro dokonalou postavu musí denně cvičit, navíc držet drastickou dietu. „To jsou pak dny, kdy sedím u internetu a prohlížím si, co všechno bych snědla. Najím se očima. Po závodech to ale nepřeháním. Posledně jsem si zamlsala jen hamburgerem a zmrzlinou,“ říká Krásová.

Na sobotní soutěži Evl´s Prague Pro bude patřit k favoritkám. Pokud vyhraje, dostane profesionální kartu. Ta by jí zajišťovala starty na těch největších závodech, včetně slavné série Mr. Olympia.

EVL´S PRAGUE PRO (sobota 27. října, Praha – Tipsport Aréna)
 Největší letošní kulturistická akce v Evropě, na níž si závodníci rozdělí prémie 3,5 milionu korun. Kromě tradičních soutěžích mužů se představí také profesionálky i amatérky v kategorii Bikini. Akce začíná v 9 hodin, finále jednotlivých kategorií je na programu od 17 hodin.

Česká fitness kráska Vladimíra Krásová
Česká fitness kráska Vladimíra Krásová

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud