20. prosince 2012 • 04:59

Těhotná Špotáková si schovala bříško, Knapkové zničili šaty

Autor: ČTK, qp, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slušelo jim to. České sportovkyně se na vyhlášení ankety Sportovec roku 2012 vyparádily tak, že přítomní muži jen zírali. Těhotná Barbora Špotáková ke všemu fikaně schovala bříško pod stříbrnými šaty. Zato Miroslava Knapková o ně před galavečerem přišla...



Protáhlý úsměv. Na hlavě blyštící se koruna pro nejlepšího sportovce roku. A po pravici partner Lukáš... Oštěpařka Barbora Špotáková prožila hodně vydařený večer, po kterém začne plánovat dovolenou na horách.

„Jedeme s Lukášem (přítel) do Itálie, možná se také podíváme na Tour de Ski," prozradila zlatá olympionička.

Zato skifařka Miroslava Knapková se ve středu odpoledne ocitla v stresové situaci a řešila pekelný problém: šaty. "Jaké si vezmu?" ptala se sama sebe, když ji krejčová oznámila, že ušité šaty na zakázku jsou zničené.

"Paní mi slíbila, že vše stihne a ještě v úterý večer, kdy jsem si myslela, že už budou hotové, tak mi volala, že je určitě doveze. Prý ráno nebo večer, tak jsem jí říkala, že by bylo lepší, kdyby je přivezla dopoledne. To se jí ale nepovedlo a volala, že je nějak roztrhla," popsala Knapková své peripetie s garderobou.

Narychlo si musela zajistit jiné, které si vypůjčila. "Trochu to mrzí. Navíc jsem všem řekla, že budu mít modré šaty, tak doufám, že si nemysleli, že jsem blázen a nepoznám barvy," smála se. Na vyhlášení nakonec dorazila ve žluto-černých šatech.

FOTOGALERIE | Podívejte se, jak to českým sportovcům slušelo

Chvíle klidu před závěrečným ceremoniálem
Chvíle klidu před závěrečným ceremoniálem

Ve vypůjčených šatech, které sehnala rovněž na poslední chvíli, dorazila i tenistka Andrea Hlaváčková. "Nedávno jsem se seznámila s módní návrhářkou Taťánou Kováříkovou a ta mi v úterý večer, asi deset minut před koncem zavírací doby, půjčila jedny, které mi byly," řekla Hlaváčková.

Její partnerka ze stříbrného olympijského páru Lucie Hradecká sáhla do svého šatníku, ale šaty si nevybírala. "Mám doma dvoje a sestra šla na vyhlášení taky, tak jsem jí půjčila ty, které jí byly. Já si vzala ty druhý," řekla Hradecká.

Šaty si Hlaváčková s Hradeckou na společenskou událost vybíraly během měsíce už podruhé. Koncem listopadu se zúčastnily vyhlášení hudební ankety Český slavík. "Mě to baví (zkoušet šaty)," řekla Hlaváčková. "Jo, tebe to baví, protože se vejdeš do všech," řekla Hradecká a Hlaváčková dodala: "Ty taky, ale já si vybrala první."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud