29. prosince 2014 • 00:00

Získejte od Tipsportu podíl z 10 mega!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Deset milionů korun? To je síla! Na konci soutěže, která vypukne v pondělí 19. ledna, se budou sypat borcům z největší sázkařské komunity podíly z pořádně napěchovaného balíku. Pozor! Kdo zmešká první den, ztrácí šanci na výhru. Zaváhat, to by byla velká chyba. Vždyť k fantastické odměně stačí prostě jen sázet. Nic víc.



Pondělí 19. ledna 2015. Tento den si v kalendáři dvakrát podtrhněte. Odstartuje soutěž 10 mega, jejíž název přesně vystihuje podstatu celoroční hry. Ve hře je skutečně deset milionů korun! Start rozhodně nepropásněte, jinak ztratíte šanci na výhru.

Vsaďte si od 19. ledna do 23. prosince 2015 každý den alespoň za 100 korun. Všichni borci, kteří to zvládnou, získají podíl z 10 milionů korun. Další podmínky? Žádné nejsou! Opravdu stačí jen pravidelně sázet a dodržet stokorunový limit v 339 hracích dnech.

Když projdete prvním týdnem soutěže, dostanete od pondělí 26. ledna tři žolíky. V dalším průběhu s nimi můžete vynechat až tři hrací dny a přesto nevypadnete. Sázet lze na webu, z mobilu i na pobočkách. Na webu po přihlášení zjistíte, kolik peněz vám zbývá vsadit do splnění denního limitu, počet žolíků, které máte k dispozici, podíl k aktuálnímu dni a odhadovaný finální podíl.

Na kolik peněz si můžete přijít? V roce 2014 si každý den vsadilo za stovku jen 298 sázkařů. Když tomu tak bude i v roce 2015, získáte báječných 33 557 korun. Registrujte se u Tipsportu a prosázejte se k fantastickému bonusu! 

Články odjinud


Články odjinud