Martin Hašek
22. prosince 2014 • 10:51

Sportovec roku: Samková zatančí jive, Sáblíková musí trénovat

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle bude tanec! Největší esa českého sportu dnes budou v pražském hotelu Hilton, aby další skvělou sezonu oslavila při tradiční anketě Sportovec roku. Poblahopřát jim přijdou nedávní šampioni, kteří si vyzkoušeli televizní show StarDance. A na parket půjdou i dva hrdinové z aktuální nejlepší desítky – Eva Samková a Ondřej Synek.



V sobotu Eva Samková ještě pekla vánoční cukroví, včera ale už v pražském hotelu Hilton nacvičovala své taneční číslo, kterým dnes hodlá z televizní obrazovky ohromit národ.

„Hrdiny budou Ondra Synek a Evka, kteří do toho šli a budou tancovat s profesionálními tanečníky,“ pochvaluje si Petra Pavelková z promotérské agentury BPA.

Na Sportovci roku zatančí i Ondřej Synek a Eva Samková
Video se připravuje ...

Slavnostní večer na počest deseti nejlepších v anketě Klubu sportovních novinářů a třech nominovaných týmů se ponese v tanečním stylu. Vystoupí osobnosti ze sportovního prostředí, které se v minulosti zúčastnily taneční soutěže StarDance. Objeví se tyčkařka Kateřina Janků, kajakářka Štěpánka Hilgertová, trojskokanka Šárka Kašpárková, hokejista Martin Procházka, fotbalový komentátor Jaromír Bosák a také atlet Imrich Bugár, přestože je po operaci kolene.

„Slíbil, že odhodí hůlku a něco málo předvede. Možná nastane zlomení hůlky přímo na scéně,“ usmívá se Pavelková.

Do taneční show se ale přidají také aktivní sportovci, veslař Ondřej Synek předvede paso doble, snowboardistka Eva Samková se pustí do jivu.

„Evka se toho nebála, je úžasná,“ pochvaluje si Pavelková.

Sáblíková musí trénovat

Z nominované desítky budou dnes na místě chybět jen tenista Tomáš Berdych a rychlobruslařka Martina Sáblíková.

„Berdych se zřejmě připravuje. Sáblíková ještě před týdnem přijet měla, ale trenér Petr Novák změnil plány a trval na tom, že musí trénovat,“ vysvětluje Pavelková.

Biatlonisté se dostaví v kompletním složení stříbrné smíšené štafety ze Soči a také šampionky tenisového Fed Cupu přijdou v plné sestavě. Objeví se všechny hráčky, které týmu pomohly od prvního kola až do finále.

Fotbalový tým, který pod vedením trenéra Pavla Vrby jarní sérii porážek v přípravných zápasech napravil čtyřmi kvalifikačními vítězstvími, budou reprezentovat záložník Ladislav Krejčí a manažer Dušan Fitzel.

V průběhu večera bude vyhlášen vítěz divácké ankety deníku Sport a serveru iSport.cz.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud