22. prosince 2014 • 19:17

Čtenářskou anketu Sportu vyhrál judista Krpálek: Cukroví nešidím

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Historický úspěch pro české judo v podobě titulů světového i evropského šampiona vynesl judistovi Lukáši Krpálkovi vítězství ve čtenářské anketě deníku Sport a internetového serveru www.iSport.cz. Cenu si převzal s berlemi po nedávné operaci menisku.



„Samozřejmě je hezké se takovouhle zprávu dozvědět,“ těšilo Krpálka. „Jsem rád, že mě mají čtenáři rádi, já doufám, že i nadále budou mít, že jim budu v příštím roce i následujících letech přinášet takové úspěchy jako doteď. Doufám, že se bude dál dařit, hlavně v olympijské sezoně.“

Krpálek vyhrál cenu čtenářů isport.cz
Video se připravuje ...

Krpálek je druhým vítězem v historii ankety po loňském triumfu Zuzany Hejnové a ocenění mu zvedlo náladu poté, co musel v pátek na operaci s prasklým meniskem, který si poranil na tréninkovém kempu v Japonsku.

Kdo bude Sportovcem roku? Sáblíková, jinak budu zklamaný, říká Synek
Video se připravuje ...

„Po konzultaci s doktory jsme se rozhodli, že bych měl radši jít na operaci, protože by se to mohlo dotrhnout úplně a pak bych s tím mohl mít problémy v průběhu sezony. Doufám, že se co nejdřív uzdravím,“ vysvětluje Krpálek, který by už koncem ledna rád začal s tréninkem a únor chce strávit na dalším měsíčním kempu v Japonsku. V dubnu by měl obhajovat titul na mistrovství Evropy.

Teď se ale těší na Vánoce a nemá v plánu si příliš odpírat.„Snažím se jíst pořádně, abych to co nejlíp uzdravil,“ směje se Krpálek.

„Jím úplně všechno, neomezuju se. Nejvíc se těším na řízek s bramborovým salátem, těším se na všechno jídlo, co teď do sebe budu cpát. Cukroví nešidím. Až se vrátím do kimona, váha půjde dolů."

Na Sportovci roku zatančí i Ondřej Synek a Eva Samková
Video se připravuje ...

Lukáš Krpálek s cenou čtenářů
Lukáš Krpálek s cenou čtenářů

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud