22. prosince 2014 • 23:16

Na Sportovci roku se tancovalo, Samková jive, Synek paso doble

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V duchu televizní taneční soutěže StarDance se neslo slavnostní vyhlášení ankety Sportovec roku 2014. A svými kreacemi ho podpořili také dva samotní aktéři večera - Eva Samková a Ondřej Synek. Snowboardistka předvedla na pódiu svižný jive, veslař souhlasil s paso doble.



Samková je vždy pro každou špatnost, a tak také souhlasila. "Přišli za námi, že by potřebovali do programu nějaké tanečníky, tak jsem my dva jediní troubové souhlasili," řekla s úsměvem olympijská vítězka Samková. "Mě se nikdo neptal, byl jsem vržen do jámy lvové, ale kývnul jsem a byla to sranda," přidal se mistr světa Synek.

Oba přitom tancovali naposledy před mnoha lety, Synek dokonce před patnácti. "V tanečních. A od manželky mám dokonce tancování na veřejnosti zakázáno, takže o to to byla větší sranda," smál se veslař. "A to paso doble mi bylo přiděleno, já si to nevybral," uvedl.

Samková rovněž má poslední zkušenost z tanečních. "Možná jsem tančila na nějakých plesech, ale tam se spíš kalí," smála se. "A v tanečních se navíc stejně nic nenaučíš, protože tam jsou všichni z toho akorát hotoví," přidala v žertu vzpomínku.

Oba měli za sebou jen několik hodinových tréninků tance. "A dneska jsem přes den taky asi čtyřikrát tancovala," prozradila Samková. "Ale na jinou hudbu než při vyhlašování, rychlejší, jsme to nějak popletli," přiznala se smíchem. "Ale tancuju ráda, asi budu tancovat pořád, když není sníh," prohlásila.

Na Sportovci roku zatančíl Ondřej Synek a Eva Samková
Video se připravuje ...

Synek absolvoval čtyři tréninky po hodině a kroky si zažil. Na pódiu se představil v černých šatech se zlatým páskem. "Ale jestli se tomu dalo říct tancování, to nevím," řekl sebekriticky s úsměvem. "Jak mám ty dva metry, tak mi nejdou taneční pohyby a vypadám u toho legračně, výraz a emoce přenést do tance mi nejde, ještě tak maximálně někde po druhé hodině ranní na diskotéce," uvedl.

Samková přiznala, že by se nebránila účasti ve StarDance. "Určitě, je to jeden z lepších programů, žádná přiblblá reality show. Dívala jsem se na to," přiznala. Ale neví, jestli by našla čas. "Bylo by to náročné, musela bych se na to zeptat těch, co to absolvovali," přemítala.

Snowboardistka Eva Samková tančí během slavnostního vyhlášení novinářské ankety Sportovec roku
Snowboardistka Eva Samková tančí během slavnostního vyhlášení novinářské ankety Sportovec roku

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud