6. března 2015 • 14:30

Nabitý televizní víkend: Jak vidět biatlon, fotbal, tenis a atletiku?

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sportovní Vánoce? Pro české fanoušky nastávají už tento víkend. MS v biatlonu, 19. kolo fotbalové Synot ligy, halové ME v atletice, daviscupová bitva s Austrálií, či rychlobruslařské mistrovství světa ve víceboji. Je skutečně z čeho vybírat, diváci si nevydechnou. Nabízíme vám stručného průvodce, který vám poradí, kde váš oblíbený sport sledovat.



Fotbal

Přenosy ze všech sedmi zápasů můžete vidět od první do poslední minuty na stránkách iSport.cz. Česká televize pak nabízí na kanálu ČT Sport přenos ze sobotního zápasu Liberce s Teplicemi (od 20:15) namísto odloženého šlágru Plzně se Slavií, o den později pak pražské derby Sparta – Dukla (od 20:15). Slovak Sport vybral přenos z pátečního souboje Brna s Baníkem (od 18:00).

Tenis

Vzhledem k nabitému sportovnímu kalendáři dostává utkání 1. kola Davisova poháru mezi Českem a Austrálií prostor netradičně na kanálu ČT2 od pátečních dvouher (od 15:30), přes sobotní čtyřhru (od 13:30) až po nedělní rozuzlení (od 13:30).

Hokej

Hokejoví fanoušci musí vyrazit na stadion, pokud chtějí zápasy sérií Plzeň - Ml. Boleslav a Pardubice - Vítkovice sledovat živě. Přenosy z dalších utkání předkola play off nemá ČT v plánu ani v sobotu, ani v neděli. Sestřihy všech čtyř utkání včetně nejzajímavějších momentů však najdete oba dny na iSport.cz.

Atletika

Již od čtvrtečního odpoledne vysílá atletický maraton z ME v hale program ČT Sport. Celkově nabídne divákům 21 hodin přímých přenosů a více než osm hodin večerních záznamů.

Biatlon

Světový šampionát pokračuje sobotními sprinty (muži od 13:00, ženy od 16:30) a nedělními stíhačkami (muži od 13:15, ženy od 16:00). Všechny závody vysílá v přímých přenosech program ČT Sport s jedinou výjimkou – sobotní sprint žen naladíte na ČT2.

Rychlobruslení

Na televizní obrazovce můžete sledovat MS ve víceboji z Calgary, kde bude útočit na medaili Martina Sáblíková (v sobotu od 22:45, v neděli od 20:55). Všechny závody však poběží pouze ve večerních záznamech. Živě je můžete sledovat na webu ČT Sport.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud