7. září 2015 • 00:00

Začíná Tipcup, mistrovství Česko-Slovenska v kurzovém sázení o 2 000 000 Kč!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je tady jedna z nejoblíbenějších soutěží v největší sázkařské komunitě! Našlapaná dotace dva miliony korun a z toho rovných 500 000 Kč pro vítěze, to je Tipcup, mistrovství Česko-Slovenska v sázení! Naskočte do kvalifikace, která běží až do 20. září!



Dva miliony korun! To je celková dotace, kterou jsme napumpovali do mezinárodní soutěže o nejlepšího sázkaře v Česku a na Slovensku. K účasti v Tipcupu stačí jediné: Být registrovaným účastníkem internetového sázení u Tipsportu v Česku, na Slovensku, nebo u sázkové kanceláře Chance.

Turnaj začíná dvoutýdenní kvalifikací, kde hrají všichni sázející proti sobě a nejlepších 8 192 borců postoupí do hlavního turnaje. V hlavním turnaji už Tipcup pokračuje „tenisovým pavoukem“, kde každý sázkař dostane soupeře, se kterým týden zápolí, aby ten lepší postoupil do dalšího kola. Denní limit vkladů na tiketech zařazených do turnaje přitom činí 100 korun. Se soupeři si to tak můžete rozdat na férovku bez ohledu na váš tipérský rozpočet. I hráč bez větších zkušeností může v elektrizujících duelech zdolat ostřílené tipéry. Právě v tom spočívá kouzlo play off. Neexistuje soupeř, kterého byste v Tipcupu nemohli vyřadit.

Odměny jsou letos pořádně lákavé. Vždyť už vítěz kvalifikace získá rovných 100 000 Kč! V hlavní soutěži pak čeká minimálně 500 Kč na každého, kdo se dostane aspoň do pátého kola. Vítěz celého Tipcupu, mistrovství Česko-Slovenska v sázení se může těšit na půl milionu korun.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Články odjinud


Články odjinud