21. září 2015 • 16:08

Fotbalové šlágry podle představ! Sázkař v Tipsportu se raduje z výhry 570 720 Kč!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Uplynulý víkend byl úžasnou přehlídkou povedených tipérských zásahů v největší sázkařské komunitě. Činili se hokejoví i fotbaloví experti a v Tiket aréně se to jen hemží statisícovými výhrami. Na ty nejlepší se podíváme v následujícím článku.



Bezkonkurenčně nejhezčí tiket poskládal sázkař s přezdívkou broukm. V pátek naložil 32 800 Kč na šest víkendových fotbalových taháků a svůj tip poslal do Tiket arény. Ani jeden z favoritů tentokrát nezaváhal a sázkař broukm si naprosto suverénně dokráčel pro výhru 570 720 Kč! S ním se radovali i všichni ti, kteří se jeho tipem v Tiket aréně inspirovali.

Krásný víkend prožil i sázkař s přezdívkou buca49. Zahájil ho v pátek, kdy za rovných 30 tisíc korun poslal do hry výhru zlínských hokejistů v Třinci. Hodně odvážná sázka se vyplatila a 165 000 Kč bylo na světě. Povzbuzen tímhle úspěchem, poslal sázkař buca49 do hry sobotní tip, kde v londýnském derby věřil domácím Blues. Bez zaváhání si došel pro 38 400 Kč. Že má famózní formu, potvrdil borec buca49 i v neděli, kdy si posvítil na fotbalové mače Sparty, Plzně a Manchesteru United. Ani tentokrát nezaváhal a za vklad 25 000 Kč se radoval z výhry 63 000 Kč!

Třetí hvězdou víkendu je sázkař s přezdívkou ugandys. Ten sice svůj tiket podpořil pouhou dvacetikorunou, ale dokázal ho parádně zmenežovat a raduje se z výhry skoro 55 000 Kč. Sestavil z něj totiž Extratip, který je v největší sázkařské komunitě hodně oblíbenou a využívanou vychytávkou. Pojistí totiž tiket proti selhání největšího favorita. Sázkaře s přezdívkou  ugandys zradili střelci ve švýcarské lize, kde v zápase Wohlenu a Curychu měli dát aspoň tři góly. Jejich výpadek ale nijak mrzet nemusel, protože byl označený oranžovou vlaječkou Extratipu. Jinak báječně poskládaný tiket tak nepotopil a sázkař ugandys se raduje z krásné výhry 54 105 Kč!

Uvidíme i v tomto týdnu podobné povedené trefy? Inspirujte se nejlepšími tikety v Tiket aréně a pochlubte se svými výhrami v největší sázkařské komunitě! 

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a inspirujte se nejlepšími tikety sázkařské komunity Tipsportu v Tiket aréně. Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Články odjinud


Články odjinud