28. června 2016 • 13:48

Samková a Hradílek společně na surfu. Odvaha jim nechybí!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chytání vln, sportovní nadšení a dobrá nálada. Přesně v takovém duchu se neslo představení nového smartphonu značky Honor, které proběhlo v Surf Aréně v Letňanech ve čtvrtek 23. 6. Své sportovní nadání dokonce předvedli i Eva Samková a Vavřinec Hradílek, kteří jako ambasadoři značky nemohli chybět.



Přestože se oba naši olympionici věnují zcela jinému sportu, vrhli se na surfovací trenažér oba s odvahou jim vlastní. Nenechali se zastrašit umělou vlnou, naskočili na ni, a potvrdili tak svůj post brand ambasadorů značky Honor a zároveň i její slogan „Be Brave“. Absolutním vrcholem představení nového telefonu Honor byla surfařská exhibice, která rozechvěla nejednu ženu, a soutěž o poukaz na surfařský kemp v Portugalsku. Celou sportovně laděnou akcí pak odvážně provázel známý moderátor Nasty.

Vávra Hradílek a moderátor akce Nasty během rozhovoru o spolupráci se značkou Honor, jejíž je novou tváří.Foto Honor

Právě odvaha je pro nový smartphone Honor 7 Lite a celkově pro značku Honor klíčovou vlastností. Značka si totiž zakládá na kvalitním zpracování, ale zároveň i na dostupných cenách svých produktů. To je odvážné již samo o sobě. S launchem nového telefonu šla značka ještě dál. Z Honoru 7 Lite, který je vybaven čtečkou otisků prstů, nespočtem fotografických funkcí, dvěma kvalitními fotoaparáty, baterií s dlouhou výdrží a hlavně elegantním celokovovým designem, odvaha přímo čiší. 

Zleva: Mr. Kim, který prezentoval nový telefon Honor 7 Lite, Mr. Rongtao, Eva Samková, tvář značky Honor, zlatá olympijská medailistka ve snowboardcrossu z roku 2014, Vávra Hradílek, nová tvář značky Honor, mistr světa 2013, držitel stříbrné olympijské medaile z Londýna ve vodním slalomu v kajaku, Mr. Wang Yanmin, ředitel mobilní divize značky Honor pro Evropu, Tomáš Veselý, Marketing & e-Commerce manager značky Honor pro střední EvropuFoto Honor

Články odjinud


Články odjinud