15. srpna 2010 • 05:00

Jachtařka Šmídová si vzala milionáře

Autor: Blesk Tomáš Pokorný
Vstoupit do diskuse
11
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Muže s příznačným příjmením si včera vzala jachtařka Lenka Šmídová (35). Stříbrná medailistka z olympijských her 2004 v Atenách se provdala za movitého podnikatele Marka Vydru (44), jemuž před rokem porodila dceru Viktorku.



Církevní obřad se konal v sobotu odpoledne v Ledeburských zahradách pod Pražským hradem a novomanželům těsně před ním v sychravém dni vysvitlo sluníčko.



První manželský polibekFoto Dana Kolářová (Blesk)
Lenka měla šaty v barvě mořské modři s bílým topem a modrou kytkou ve vlasech. „Moc jí to sluší,“ shodli se přihlížející.

Šmídové manžel Mark je spoluzakladatelem společnosti Portland Trust s.r.o., která se zabývá developerskou a projektovou činností. Zároveň je společníkem v řadě dalších firem se zahraniční účastí.

Zřejmě proto na veselku dorazilo několik nečesky mluvících hostů. Šťastnému páru ale přišli gratulovat také lidé od vody – jachtař David Křížek s manželkou Lucií (dříve Váchovou) nebo bývalá parťačka Šmídové z lodi Lenka Mrzílková.

Šmídová je známá tím, že si své soukromí pečlivě střeží. Když před rokem porodila holčičku, dlouho se spekulovalo, kdo je jejím otcem. „Nezlobte se, ale to je moje soukromá věc,“ opakovala dokolečka šťastná maminka.

Teď už je jasné, že tatínkem je movitý podnikatel Mark Vydra, jehož si nejúspěšnější česká jachtařka vzala asi po dvouleté známosti.

Jachtařka Šmídová si oblékla nádherné svatební šaty
Jachtařka Šmídová si oblékla nádherné svatební šaty


Předtím dlouhých devět let chodila také s Markem – americkým jachtařem Markem Mendelblattem. Žili spolu střídavě v Česku a v Americe a dokonce se zasnoubili. Před olympiádou v Pekingu se ale rozešli, jejich vztah údajně rozbilo časté odloučení.

Opravdové štěstí našla až s Markem Vydrou. „Nejkrásněji je mi teď. Tady v Praze s Viktorkou a s partnerem," nechala se slyšet před časem.

Vstoupit do diskuse
11
Články odjinud


Články odjinud