13. listopadu 2012 • 14:58

Tommy Hilfiger v akci. 55% sleva + doprava zdarma!

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Skvělá příležitost k nákupu věhlasné americké značky Tommy Hilfiger se nyní naskýtá na módním e-shopu Italiedoskrine.cz. Podlehněte kouzlu této lifestylové značky i Vy. Nyní můžete pořídit pánské košile, trička či péřové bundy za ceny, které nemají obdoby! A to vše navíc s extra bonusem: dopravou zdarma!



Tommy Hilfiger - lifestylový matador

Začátky amerického návrháře, dnes už šedesátníka, Thomase Jacoba Hilfigera, nebyly rozhodně růžové. Stejně jako mnoho kolegů z módní branže, si i on prošel na začátku kariéry nelehkým obdobím, jehož následkem byl bankrot, který jej potkal již v roce 1969. Tehdy si otevřel svůj první obchod pod názvem Místo pro lidi. Záměrem bylo lidem nabízet oblečení a zároveň je i pobavit. Pořádaly se tam tedy různé párty, diskotéky či soutěže, což byl velmi originální nápad, jak do obchodu přilákat mladé lidi. Mělo to však jeden háček, mladí teenageři tak nějak zpomněli, že by kromě zábavy měli také i něco nakupovat, proto nakonec vše směřovalo k předvídatelnému konci, krachu, který však byl, jak se později ukázalo, startem bohaté kariéry Tommyho Hilfigera.

Tommy Hilfiger za úžasné ceny, péřové bundy již za 2590,-! Doprava zdarma!Foto Italiedoskrine.cz

Více info o akci ZDE

TH jako Tommy Hilfiger

I přes počáteční nezdar se Tommy Hilfiger nevzdal. Spolu s manželkou se přestěhoval do New Yorku, kde začal pracovat na vlastní kolekci. Ačkoliv jej lanařili do svých řad slovutné módní domy jako Calvin Klein či Perry Ellis, Hilgiger si zvolil cestu trnitější a pracnější, vybudování vlastní značky. Nápaditý ležérní styl a syté barvy Tommyho Hilfigera rychle proslavili nejen v New Yorku, ale v celé Americe a později i v západním světě.

Tak jako byl Calvin Klein znám pod synonymem CK, Ralph Lauren pod RL, stalo se i TH slavnou zkratkou pro slavnou módní značku.

Skvěle promyšlený marketing a propagace katapultovala Tommyho Hilfigera mezi absolutní elitu. V roce 2006 však Tommy Hilfiger svou firmu prodal jedné investiční firmě za 1,6 miliardy dolarů. Podle mnohých byl však prodej unáhlený, neboť o čtyři roky později koupila společnost Philips-Van Heusen, vlastníci i značku Calvin Klein, společnost Tommy Hilfiger Corporation za 3 miliardy dolarů...

PROHLÉDNĚTE SI AKČNÍ NABÍDKU TOMMY HILFIGER ZDE!

 

Tommy Hilfiger za úžasné ceny, péřové bundy již za 2590,-! Doprava zdarma!Foto Italiedoskrine.cz

 

 

 

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud