24. května 2012 • 16:00

Kolečkové brusle - výhodně se sadou chráničů

Autor: kop
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaro je tu a léto číhá za rohem. Přichází čas na oblíbené sportovní aktivity, které jsme si během zimy nemohli dopřát. Mezi ty nejoblíbenější patří inline bruslení, oblíbený sport pro všechny věkové generace. Patříte-li mezi vyznavače rekreačních sportů, a rádi byste si nějaké ty inline brusle pořídili, pak máme pro Vás zajímavý tip. Na e-shopu Sportnanetu.cz máte nyní možnost zakoupit brusle nejen výhodně, ale navíc k nim dostanete sadu CHRÁNIČŮ ZDARMA !



Proč kolečkové brusle ?

Inline bruslení oslovuje každoročně více a více lidí. Důvod je prostý, kolečkové brusle se dají snadno přenášet, nevyžadují moc místa v autě, vejdou se i do batohu, můžete je mít prakticky kdykoliv a kdekoliv s sebou. Hodí se i jako skvělá sportovní pomůcka na dovolenou. Hlavní překážkou pro ještě větší rozmach inline bruslí byla absence drah s kvalitním hladkým provrchem, kde by se dalo nerušeně bruslit celé hodiny. To si brzy začaly uvědomovat soukromé firmy i samotná města, a tak budování takových sportovních drah nabralo na obrátkách. Dnes už nechybí v žádném větším městě či rekreačním středisku.

Ke všem kolečkovým bruslím nyní CHRÁNIČE ZDARMA !Foto Sportnanetu.cz


Kolečkové brusle však díky stále kvalitnější konstrukci žádný speciální povrch nevyžadují, pro rekreační bruslení postačí běžná "asfaltka". Inline brusle jsou i dobrým tipem pro ty, kteří chtějí začít s aktivním pohybem, ale chození či běh je moc nebaví. Bruslení je pak ideální možnost, jak se odreagovat a probudit pohybový aparát z polospánku. Vyřádí se na nich celá rodina.

 

Kolečkové brusle + chrániče zdarma. Aktuální akce e-shopu Sportnanetu.czFoto Sportnanetu.cz

Podle čeho kolečkové brusle vybírat ?


Parametrů, na které bychom si měli při výběru inline brusle dávat pozor, je více. My se zaměříme na ty nejzákladnější. Prvním vodítkem jsou ložiska, jejich kvalita je prvořadá. Pokud nebudou kvalitní ložiska, po pár týdnech začnou kolečka "drhnout", pohyb na bruslích nebude zdaleka tak plynulý a přibudou tak nechtěné starosti. Samozřejmostí je i kvalitní rám a podvozek - u kvalitních značek, které najdete na Sportnanetu.cz, je však toto samozřejmostí.

V druhé řadě musíme také zvolit druh bruslí. K mání je několik základních řad, ze kterých kolečkové brusle vybírat :

Řada Aggressive : určena pro zkušené jezdce, primárně zaměřená na různé překážk jako jsou schody, lavice, agresivní styl jízdy plný skoků a otáček, nehodí se příliš na rekreační ježdění

Řada fitness : pravý opak řady Aggressive, pro rekreační ježdění a aktivní pohyb

Speed : jsou určené pro dálkové rychlostní výjezdy, doporčujeme pro zkušené bruslaře

 

Kolečkové brusle + chrániče zdarma. Aktuální akce e-shopu Sportnanetu.czFoto Sportnanetu.cz

 

Na e-shopu Sportnanetu.cz můžete nakoupit nejen cenově výhodně, ale také ke každým zakoupeným bruslím navíc obdržíte sadu chráničů : na kolena, dlaně i lokty.

Naleznete zde širokou nabídku na dámské i pánské kolečkové brusle, i kolečkové brusle pro děti

AKČNÍ NABÍDKU SI MŮŽETE PROHLÉDNOUT ZDE

 

Články odjinud


Články odjinud