26. dubna 2016 • 00:00

Vyhrajte zájezd pro 2 osoby na zahajovací zápas EURO Francie-Rumunsko se společností Continental!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Odpočítáváte netrpělivě dny do chvíle, kdy bude zahájeno letošní Mistrovství Evropy ve fotbale UEFA EURO 2016™? Nenechte si ujít šanci být u toho letos osobně! Společnost Continental, oficiální sponzor šampionátu, dvěma fanouškům nabízí možnost vyhrát zájezd pro dvě osoby starší 18 let do Paříže, kde 10. června na stadionu Saint-Denis proběhne úvodní výkop zahajovacího zápasu Francie–Rumunsko.



Jak jeden ze dvou balíčků zahrnujících 2 vstupenky na zahajovací utkání šampionátu, dopravu i ubytování v 4hvězdičkovém hotelu na 1 noc s večeří a se snídaní získat?

Ukažte, jak byste fandili při fotbalovém mistrovství! Do 28. dubna 2016 zašlete svou nejvýstižnější „fanouškovskou“ fotku na soutěžní e-mail souteze@cncenter.cz s označením Continental. Na fotografii musí být zachycen soutěžící nebo soutěžící s osobou, která by ho v případě výhry na zájezd doprovodila. Můžete posílat jak selfie, tak klasické záběry. Na 2 autory nejkreativnějších příspěvků čeká příležitost předvést v červnu svůj zápal pro fotbal naživo!

Porota provede 29. dubna 2016 hodnocení soutěžních fotografií a vybere 2 nejlepší z vás, kteří budou odměněni. Součástí 2 výherních balíčků jsou vždy 2 vstupenky na úvodní zápas UEFA EURO 2016TM FrancieRumunsko dne 10. června 2016, doprava do Francie, ubytování s polopenzí v 4hvězdičkovém hotelu a doprava z hotelu na stadion a zpět. Vítězné snímky zveřejníme na našem webu 2. května 2016 a v tento den kontaktujeme i výherce. Kompletní pravidla soutěže jsou k dispozici na tomto odkaze.

Neváhejte a soutěžte o 2 zájezdy na mistrovský fotbal se společností Continental!

Články odjinud


Články odjinud