7. června 2016 • 00:00

Budoucnost v duchu čistoty a lesku bez vody pro vaše vozy už není jen snem!

Prezentace klienta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Není žádnou novinkou, že si jídlo nebo vybrané zboží necháte posílat domů nebo do práce. Ale co takhle si na zavolání nechat umýt auto nebo vyčistit jeho interiér? A co teprve ekologickým způsobem a v místě, které si sami určíte?



Nejedná se o vtip, ale o mobilní službu, která nabízí čistotu pro váš vůz v nejvyšší kvalitě bez použití vody a ještě vám ušetří čas. Kamkoli k vám dorazí experti na údržbu vozidel ze společnosti BEZVODY.cz a postarají se o komfort pro váš automobil. Oproti klasickému mytí vodou nabízí ekologické umytí až dvakrát delší ochranu automobilu, šetří energii a především vodu. Tým expertů na údržbu aut zhodnotí míru znečištění a na základě toho zvolí správný produkt značky With Out Water (WOW) z Velké Británie. Všechny přípravky této značky jsou biologicky rozložitelné a ekologicky šetrné.


Jak probíhá samotné čištění „bez vody“?

V případě údržby exteriéru je nejprve na karoserii vozu nanášena vrstva ochranného čisticího prostředku a automobil je postupně čištěn speciální mikrovláknovou utěrkou vždy ve směru shora dolů. Čistící emulze vytlačuje nečistoty a nahrazuje je ochrannou vrstvou. V dalším kroku je nanesený prostředek krouživými pohyby rozleštěn. Není nutné se ani obávat čištění v prostorech jako jsou garáže nebo jiná hůře osvětlená místa. I pro tyto případy jsou mobilní mycí týmy vybaveny a případné nesrovnalosti odhalí pomocí halogenového světla. Překážkou není ani to, máte-li na voze přidány další prvky, jako je zahrádka nebo ochranný rám. Vybírat je možné z unikátní produktové řady, která obsahuje prostředky vhodné pro všechny typy aut, motocyklů, autobusů, obytných automobilů, karavanů a dalších vozidel. Pro kompletní servis a ochranu vašeho auta nabízí společnost BEZVODY.cz aplikaci nejmodernějších přípravků na bázi nanotechnologií. Důležitou součástí služby je i čištění interiérů vozů, která zahrnuje vysávání, tepování autosedaček, precizní čištění a leštění vnitřní strany oken, ošetřování kožených a plastových prvků a bezchlórovou desinfekci. Nezanedbatelnou výhodou mycího servisu BEZVODY.cz je naprostá nezávislost na externích zdrojích elektrické energie, mycí týmy jsou vybaveny silnými autobateriemi.  Auto tak lze umýt a vyčistit skutečně kdekoliv.

Výrobky WOW využívají i přední světové automobilky

Prestižní značku pro čistění svých vozů využívají i týmy světových automobilek, jakými jsou např. Aston Marin, McLaren, Volvo nebo Audi. Staňte se i Vy a Váš automobil jedním ze spokojených zákazníků ekologického mycího servisu a už se BEZ této služby neobejdete. Zavolejte a domluvte se na místě i čase, který vyhovuje vám!




Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud