30. června 2016 • 00:00

Vychutnejte si Mistrovství Evropy naplno s novou televizí

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pokud nemáte to štěstí být na letošní fotbalový svátek přímo na stadionech ve Francii a nedíváte se na fotbal s přáteli v hospodě, jste odkázání na milost a nemilost sledování zápasů v televizi. Níže přinášíme několik tipů na nové televize, s kterými si užijete nejen EURO 2016, ale i jakýkoliv jiný sportovní přenos nebo film či seriál.



U většiny z nich můžete navíc díky aplikaci Ambilight rozzářit zeď za televizorem do barev týmů, které jsou právě na hřišti a také rozdávat karty podle toho, jak si je hráči opravdu zaslouží. Aplikace je zdarma dostupná pro mobilní zařízení s Android i iOS.

Foto TP Vision

Philips 6101 – obraz v rozlišení UHD pro všechny

Modelová série Philips 6101 představuje pro všechny zájemce s nižším rozpočtem vstupní bod do světa zážitků s UHD rozlišením. Tento televizor umí nejen přehrávat filmy v tomto ultra vysokém rozlišení, ale dokáže také převádět jakýkoliv zdroj na UHD. Systém Natural Motion zajišťuje, že obraz zůstává jasný, ostrý a plynulý i při scénách s rychlým pohybem, což je ideální kombinace pro sledování sportovních přenosů, které jsou rychlým pohybem doslova nabité. A díky jednoduchému černému designu a vzdušnému stojanu se modely série 6101 hodí do každé domácnosti.

Foto TP Vision

Philips 6401 – Ambilight a Android TV

Modely 6401 také nabízejí obraz v ultra vysokém rozlišení, ale navíc i systém Ambilight, který promítá na zeď za televizorem světlo, které svým zbarvením přesně odpovídá obsahu právě vysílanému na obrazovce, což působí velmi efektně, vtáhne vás do atmosféry zápasu nebo filmu a navíc přispívá ke snížení únavy očí. Díky operačnímu systému Android TV mají uživatelé k dispozici širokou škálu her a aplikací a přístup na internet pro rychlé zhlédnutí bodové situace v tabulce právě probíhajícího mistrovství.

Foto TP Vision

Philips 6561 a 6501 – vynikající obraz a elegantní design

Televizory série 6500 představují to nejlepší, co lze ve střední třídě získat a svým uživatelům nabízejí pokročilé obrazové technologie, vysoký výkon, úchvatný design a vysoké skóre v metrice Picture Performance Index (PPI), a to v hodnotě 1800. Model 6561 se navíc může pochlubit třístrannou variantou technologie Ambilight, kterou zákazníci až dosud znali pouze z vyšších sérií. Televizory této řady zaujmou na první pohled svým designem s obloukovitým stojanem, tenkým rámečkem a kovovou povrchovou úpravou.

Pro českého diváka je určitě zajímavá informace, že všechny výše zmíněné televizory mají zabudovaný tuner DVB-T2 s podporou standardu H.265/HEVC, který se bude v České republice v určité formě zavádět. Nové portfolio televizorů Philips série 6000 zahrnuje širokou škálu úhlopříček od 43" (109 cm) až po 65" (164 cm) a je k dostání již od 18 999 Kč.

Články odjinud


Články odjinud