18. dubna 2017 • 12:00

Vsaďte si a sledujte šlágr Sparta – Plzeň i El Clásico živě na TV Tipsport!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Netrpělivě očekávaná bitva Sparty s Plzní je tady, tentokrát navíc s luxusním dezertem! Šlágr českého ligového jara má výkop v neděli v 17:30 a sledovat ho můžete živě na TV Tipsport. Tam se hned vzápětí rozjede i bitva o krále Španělska, El Clásico!



Sice letos po titulu sahá z nedělních soupeřů už jen Plzeň, se kterou se namísto Sparty rve na dálku Slavia, ale i tak je bitva Sparta – Plzeň ozdobou jara! Triumf letenských má ale na tiketu pouhých 17 % tipérů v kurzu 2,55:1. Největší sázkařská komunita si totiž dobře uvědomuje, že Sparta prohrála poslední dvě utkání, do kterých na Letné naskakovala proti Plzni jako kurzový favorit. Jak navíc lakonicky dodává tipér stepkonq: „Hecovat se můžete, jak chcete, ale pokud schází kvalita, Plzeň nepřehrajete.“ Proto hraje triumf Viktoriánů hned 65 % sázkařů s kurzem 2,69:1.

El Clásico jako dezert od 20:45 na TV Tipsport!

Po českém šlágru pak večer následuje další lahůdka, tentokrát v celosvětovém měřítku. Real přivítá Barcelonu v 266. El Clásicu. Nejočekávanější bitva jara začíná ve 20:45 na TV Tipsport a největší komunita sázkařů má jasno: Rozjetý Real nedá Barceloně šanci! Ronaldovi a spol. věří po postupu do semifinále LM přes 85 % tipérů v kurzu 2,13:1.

Sledujte obě bitvy na TV Tipsport!

Ve kterém zápase padne víc branek? Kdo si dojde pro tři body? Vsaďte si a sledujte zdarma jak El Clásico, tak bitvu Sparty s Plzní v sobotu na TV Tipsport!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

 

 

 

Články odjinud


Články odjinud