6. listopadu 2017 • 00:00

S ranními rituály a dokonalým vzhledem k úspěšnému dni

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chcete být úspěšní? Dodržujte ranní rituály! Podle výzkumu značky Braun je klíčem k vašemu úspěchu efektivní dodržování ranních rituálů, jejíž podstatnou součástí je i péče vzhled a holení. Braun představuje perfektní holicí strojky Braun Series 9 a Braun Series 7, se kterými budete k vašemu úspěchu zase o krok blíž.



Jak ale po ránu dosáhnout nejlepších výsledků při co nejmenším vynaloženém úsilí?  Podle odborníků na spánek, leží tajemství vašeho úspěchu v efektivně organizovaném ránu. Vaši produktivitu můžete navíc maximalizovat pomocí vhodně zvolených produktů, které vám vaše ráno zpříjemní.

Kvalitní spánek a pohodlná matrace

Snažte se usínat pravidelně ve stejnou hodinu a budete překvapeni, jak se vám bude příjemně vstávat. Po několika dnech se navíc začnete v čas obvyklého vstávání probouzet samovolně a budík už může zmizet z nočního stolku. Nezapomeňte na vhodně zvolenou matraci, která je pro zdravý spánek základním kamenem.

Dostatek slunce a pohybu

Ihned po probuzení si dopřejte pár minut slunečního svitu. Roztáhněte žaluzie, vyjdete ven, nebo na balkon. Ve chvíli, kdy se vystavíte slunečním paprskům, snížíte produkci spánkového hormonu melatoninu, který ve vás vyvolává únavu. Protáhněte se, meditujte nebo si zacvičte. Studená sprcha bude potom o to příjemnější.

Vyvážená snídaně

Co nejdříve po probuzení se napijte vody pokojové teploty. Voda vás po ránu příjemně osvěží a probudí, hydratuje vaše tělo a správně nastartuje váš metabolismus. Vyvážená, kvalitní snídaně bohatá na bílkoviny (vejce, sýr, jogurt) má zase pozitivní vliv na paměť, soustředění i náladu. Mimo to potlačí i stres.

Kvalitní káva

Pokud se ráno neobejdete bez kávy, zkuste s ní počkat alespoň 90 minut po probuzení – nejlépe si ji tedy vypijte až v práci. Volte opět kávu kvalitní, nejlépe čerstvě namletou a vyhněte se té instantní.

Péče o váš vzhled

Jestli se chcete cítit dobře, nezapomeňte, že musíte i dobře vypadat. Nepodceňujte správnou volbu outfitu a péči o vaši tvář. Stejně jako raději zvolíte padnoucí oblek, sáhněte i po profesionálním holicím strojku. Úprava vlasů, precizně oholená tvář či dokonalý střih vousů možná nejsou pro váš úspěch klíčové, ale rozhodně udělají skvělý první dojem. A s dobrým prvním dojmem přichází i úspěch.

Braun Series 9

Strojek Braun Series 9 je mimořádně šetrný a účinný holicí strojek, díky kterému zůstane vaše pokožka hladká, jemná a bez zbytečného podráždění. Strojek nezklame ani ty nejnáročnější zákazníky. Uspokojí vás patentovaná technologie SyncroSonic™, která snímá hustotu vousů, titanový zastřihovač HyperLift&Cu, stejně jako elegantní provedení špičkového designu.  Díky technologii Wet&Dry můžete navíc strojek použít kdekoliv – třeba i ve sprše.

Braun Series 9, cena: 11 999 korun Braun Series 9, cena: 11 999 korunFoto Procter and Gamble - BRAUN

Braun Series 7

Hledáte jednoduchý, ale profesionální holící strojek, který vypadá skvěle? Strojek Braun Series 7 si okamžitě oblíbíte. Nejen pro svůj vzhled a snadné použití, ale také pro jeho inteligentní technologii Sonic, díky které se strojek dokonale přizpůsobí konturám vaší tváře. S holicí hlavicí MacroMotion s výkyvem až o 40° lehce zvládnete oholit i ta nejméně dostupná místa a díky čtyřem specializovaným prvkům pojmete více vousů jedním tahem. Zastřihovač ActiveLift už jen doladí a podtrhne váš vzhled. Pokud se nespokojíte s průměrem, vyzkoušejte Braun Series 7, nebudete litovat.

Braun Series 7, cena: 9 699 korun Braun Series 7, cena: 9 699 korunFoto Procter and Gamble - BRAUN

Články odjinud


Články odjinud