28. listopadu 2017 • 00:00

Otevřete oči, perfektní televizor přichází!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prvotřídní obraz v rozlišení 4K UltraHD a HDR s širokou nabídkou multimediálních funkcí – SMART televizor Panasonic EX603 potěší náročné filmové fanoušky, sportovní nadšence i náruživé hráče videoher. 



Špičková kvalita obrazu v rozlišení 4K a k tomu ještě ohromná úhlopříčka za rozumnou cenu? Že to nejde…? Ať už máte rádi filmy s velkolepými, vizuálně působivými scénami nebo pravidelně sledujete fotbal, určitě budete ohromeni vysokou obrazovou kvalitou televizoru Panasonic EX603 s úhlopříčkou 139 cm. Nová řada LED televizorů Panasonic vyniká plynulým zobrazením rychlých akčních scén, vysokým jasem, přesnými realistickými barvami a zejména skvělým podáním černé. V režimu 4K HDR obraz nabízí širší nabídku barev s vylepšenou světelností a jemnějšími přechody mezi nejhlubší černou a nejsvětlejší bílou. 

Kromě prvotřídního obrazu nabízí televizor Panasonic TX-55EX603 i mnoho funkcí zajišťujících maximální pohodlí. Své oblíbené seriály si můžete pustit pomocí aplikace Netflix, pořady nahrávat na externí harddisk a to ze všech dostupných zdrojů vysílání (DVB-T2/S2/C) a pokud byste náhodou byli na druhém konci světa a chtěli si nahrané pořady pustit, docílíte toho díky funkci TV Anywhere. S její pomocí a s připojením k internetu si můžete na svém tabletu či chytrém telefonu pustit nahraný pořad i živé TV vysílání kdekoliv na světě.

Elegantní design televizoru ladí s jakýmkoliv typem interiéru a flexibilní podstavec nabízí hned několik kombinací nastavení nožiček, aby se co nejlépe doplňoval s vaším nábytkem. Samozřejmostí je i bohatá funkční výbava. Ta zahrnuje integrovanou Wi-Fi, DLNA, HbbTV, přehrávání / nahrávání na USB, webový prohlížeč, EPG, teletext, speciální herní režim a v neposlední řadě také širokou podporu streamovacích filmových služeb. To vše získáte v televizoru Panasonic TX-55EX603 s perfektním obrazem o úhlopříčce 139 cm a za cenu nižší než 20 000 Kč!

Články odjinud


Články odjinud