30. listopadu 2017 • 19:39

Užijte si špičkový fotbal. DIGI TV naděluje dárky už před Vánoci

Autor: DIGI TV
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chcete prožít fotbalový Advent? S DIGI TV si vychutnáte ten nejlepší klubový fotbal. Přímé přenosy z Premier League a La Ligy vysílá DIGI TV v průběhu celého prosince, anglickou ligu dokonce mezi svátky. Den před Štědrým přijde lahůdka: El Clásico, v němž se tentokrát Barcelona představí na hřišti Realu. K tomu můžete s DIGI TV využít jedinečnou akci a zapojit se do zajímavých soutěží.



Bezesporu největší akce, kterou DIGI TV připravila, se jmenuje Zima zadarmo. Každý, kdo si do konce roku objedná satelitní DIGI TV, nebo televizi přes internet, bude sledovat televizi čtyři měsíce zcela zdarma. K tomu získá jako bonus kompletní programovou nabídku více než sta kanálů DIGI TV. K první platbě dojde až za pátý měsíc využívání služby.

Akce na DIGI TV Akce na DIGI TVFoto DIGI TV

Takže předvánoční El Clásico, které se odehraje 23. prosince, mohou letos sledovat všichni fotbaloví fanoušci zcela zdarma. A ještě třeba vyhrají zajímavou cenu. Stačí se zapojit do soutěže La Liga Experience a odpovědět správně na několik otázek. V rámci doprovodného studia k El Clásiku budou vybráni dva výherci, kteří okusí atmosféru španělské La Ligy naživo. Dvěma hlavními cenami je letecký zájezd na utkání Real Sociedad – FC Barcelona.

A to ještě není vše. DIGI TV vyhlásila velkou soutěž o deset automobilů Renault Clio Grandtour, druhé nejprodávanější auto v Evropě za rok 2016 v hodnotě 275 tisíc korun. Do této soutěže se automaticky zapojí všichni noví zákazníci DIGI TV, ale i ti stávající, kteří si rozšíří programovou nabídku, nebo si po vypršení svého dvouletého úvazku objednají DIGI TV znovu. Příštích deset měsíců se bude soutěžit o celkem deset automobilů. První losování se uskuteční už v lednu.

Akce na DIGI TV Akce na DIGI TVFoto DIGI TV

Parádní fotbal

DIGI TV sází na kvalitní sportovní obsah. Vlastní mimo jiné exkluzivní práva na anglickou Premier League a španělskou La Ligu. Na vlastních kanálech DIGI Sport vysílá všechny zápasy, které jí balíček vysílacích práv umožňuje. Šlágry kola vždy s vlastním studiem se zajímavými hosty. K tomu na DIGI Sportech můžete sledovat sestřihy, magazíny, preview a řadu dalšího atraktivního obsahu.

Už prosincové zápasy můžou mnohé napovědět v boji o titul. Manchester City už nyní vede tabulku o osm bodů a v prosincovém manchesterském derby může svému pronásledovateli odskočit už na dvouciferný rozdíl. Ve Španělsku si Barcelona drží osmibodový náskok na hlavního rivala z Madridu. V případě výhry v ostře sledovaném předvánočním El Clásiku by si katalánský celek zajistil pohodlný náskok na čele tabulky.

Akce Zažij La Ligu na DIGI TV Akce Zažij La Ligu na DIGI TVFoto DIGI TV

Právě k El Clásiku připravuje DIGI TV bohatý doprovodný program. Již brzy DIGI Sport ohlásí, na koho se mohou příznivci ve studiu těšit, stejně tak si budou moci, podobně jako na jaře, vychutnat alternativní komentář k utkání. Zkrátka, Vánoce začínají díky El Clásiku na DIGI TV o den dříve.

El Clásiku ale bude zdatně sekundovat anglická Premier League. V ní se například 23. prosince odehraje šlágr mezi Arsenalem a Liverpoolem. Kromě toho se Premier League tradičně hraje i přes svátky, takže si s DIGI TV můžete zpestřit sváteční dny skvělým fotbalem. Hraje se na i na Štěpána a den před Silvestrem.

SPORT PLUS pro fajnšmekry

Sportovního obsahu na DIGI TV najdete daleko více. Kromě tří kanálů DIGI Sport jsou v nabídce také Eurosport 1, Eurosport 2, Nova Sport 1, Nova Sport 2, Sport 1, Sport 2, Arena Sport 1, Golf Channel a samozřejmě ČT Sport. Pro uživatele televize přes internet jsou navíc dispozici Arena Sport 2 a lahůdka pro milovníky španělské ligy: LaLiga TV.

Také proto nabízí DIGI TV speciálně pro sportovní příznivce samostatný balíček SPORT PLUS. I ten můžete mít díky akci Zima zadarmo první čtyři měsíce zcela zdarma.

Plnohodnotná televize pro každého

DIGI TV ale nepotěší jen sportovní příznivce. Mezi stovkou kanálů v její nabídce si najdou své i milovníci těch nejlepších filmů, seriálů, dokumentů či pohádek. Když si pořídíte televizi přes internet či satelitní DIGI TV s mobilní aplikací DIGI2GO, získáte možnost sledovat televizi nezávisle na čtyřech různých zařízeních: kromě klasické televize též na počítači, tabletu či chytrém telefonu.

To je bezesporu o další důvod navíc si DIGI TV pořídit, třeba jako vánoční dárek. Získáte svobodu, a zároveň domácí pohodu. Vaše rodina si užije své pořady a vy se v klidu můžete kdykoli podívat na fotbal či na jiný sport. Anebo si můžete například El Clásico vychutnat společně naživo a na další programy pak kdykoli jindy. DIGI TV totiž od 1. prosince rozšířila archiv ze tří na sedm dnů, takže se na libovolný pořad můžete podívat až týden zpětně.

DIGI TV si můžete objednat na stránkách www.novadigitv.cz.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud