Autor: iSport.cz
8.1.2016 • 17:47

Maraton a zápas v MMA. Sledujte výzvy reality show Superlife!

Vstoupit do diskuse
0

Zdolat půlmaraton v ostrém tempu, přežít zápas v MMA, zvládnout maraton pod 4 hodiny. Těmito výzvami začíná Superlife, nová reportážní reality show serveru iSport.cz. Sledujte v následujících měsících, jak se redaktoři František Prachař s Adamem Böckem a 20 amatérských běžců pod vedením známého trenéra Miloše Škorpila, připravují na splnění svého sportovního cíle.



Sport bez hranic, zážitky, emoce, plnění osobních cílů a zdolávání výzev. Tohle a ještě mnohem víc představuje Superlife, nová sekce serveru iSport o aktivním životě a pohybu. Díky ní se vám otevře svět, ve kterém získáte na sport nový pohled.

Začínáme zostra. Superlife se na webu iSport.cz představuje jako reportážní reality show.

V ní dostanete možnost sledovat, jak se 20 amatérských běžců připravuje pod vedením známého ultramaratonce a trenéra Miloše Škorpila na to, co je snem mnoha běžců. Zdolat 5. května maraton v Praze pod hranici 4 hodin. „Když člověk uběhne maraton, posune se v životě dál a stoupne i u ostatních lidí jako osobnost,“ tvrdí Škorpil, jenž si královskou vzdálenost zamiloval před víc než 40 lety.

Škorpilovi bude sekundovat i redaktor Adam Böck, jenž se připravuje v rámci celé skupiny na jiný cíl. Jeho metou je zdolat 2. dubna půlmaraton v rychlém čase 1 hodina, 24 minut. Čili v tempu 4 minuty na 1 kilometr.

V rámci přípravy celé skupiny uvidíte, jak se v kombinaci s běžným životem nachystat na závod v dlouhém běhu. Dozvíte se také detaily o běžecké technice, výběru vybavení i tréninku podle osobnosti, která zasvětila běhu celý život.

Druhá část reality show je úplně jiná. Redaktor František Prachař se pokusí absolvovat zápas v MMA. Tedy ve sportu, který je díky své komplexnosti považován za jednu z nejvšestrannějších disciplín. Zároveň je kvůli tvrdosti a undergroundové pověsti vnímán širokou veřejností stále s mnoha předsudky.

Cílem je představit komplexní zákulisí sportovní přípravy a moderní tréninkové metody. A vedle toho ukázat, že se může každý dostat při správném vedení na úroveň, která mu umožní splnit si v jakékoliv formě vytýčenou výzvu.

Nevěříte? Sledujte Superlife!


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}