Autor: iSport.cz
13.9.2016 • 16:38

Běhu pro ženy se zúčastnily i modelky. Kuchařová se blýskla osobním rekordem

Vstoupit do diskuse
0

Jeden z nejoblíbenějších běžeckých závodů – adidas Běh pro ženy – přilákal tento rok kromě stovek nadšených sportovkyň i nejednu celebritu. Na start se společně postavily dlouholetá tvář adidas topmodelka a Miss World 2006 Taťána Kuchařová, moderátorka Zorka Hejdová a modelky Kateřina Sokolová, Andrea Kalousová a Veronika Kašáková. Nejlépe si z nich vedla Kateřina Sokolová s časem 25:17.



Taťána Kuchařová se na trati závodu určeného pouze ženám objevila po dvou letech. „V létě jsem s chutí trénovala, tak věřím, že se mi podaří překonat můj minulý čas,“ říkala před závodem Taťána.

„Dva roky zpět jsem měla čas 30:30, což pro mě byla opravdu výzva překonat, takže z mého letošního času 29:46 jsem naprosto nadšená,“ popisuje svoje dojmy krásná topmodelka, která si v rozpálené Praze výrazně vylepšila osobní rekord.

To Zorka Hejdová se na akci objevila poprvé. „Musím říci, že jsem opravdu nadšená. Lidé byli snad na každém centimetru podél trati a neúnavně povzbuzovali, to mě vybičovalo a překonala jsem díky nim několik krizí. S výsledným časem jsem velmi spokojená, vůbec jsem v něj nedoufala,“ pochlubila se moderátorka. „Praha byla sice rozpálená, ale mně se i díky mým skvělým botám PureBOOST X běželo jako na obláčku.“

Boty si ostatně pochvalovala i modelka Kateřina Sokolová, pro kterou byl běh také první zkušeností s akcí. „Jsem za ně moc ráda. Nezradily mě a naopak podržely i ve chvílích, kdy jsem si říkala, že třeba zpomalím a trochu si odpočinu. Ale boty mne nesly dál a fanoušci také. Už jen kvůli nim bych si netroufla zpomalit.“ S časem 25:17 byla nadmíru spokojená, dal se měřit s těmi nejlepšími závodnicemi.

Naopak pro Andreu Kalousovou a Veroniku Kašákovou se jednalo o druhou účast na adidas Běhu pro ženy za sebou. Obě doběhly v 32. minutě a pochvalovaly si atmosféru závodu.

Účastí v závodě ale s běháním tyto ženy nekončí. Všechny se shodly, že je akce snad ještě víc motivovala do pravidelného běhání. „Atmosféra byla opravdu vynikající, jsem nadšená. Kéž bych měla takové publikum při každém svém výběhu. To bych pak běhala rekordní časy pravidelně,“ smála se Taťána.


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}