Autor: tsch
31.12.2016 • 10:00

Více než 10 000 fotek! Podívejte se na nejlepší snímky v aplikaci Superlife

Vstoupit do diskuse
0

Aplikace, která spojuje, motivuje a překonává hranice. To je sportovní aplikace Superlife. Podívejte se na jubilejní fotogalerii, do níž jsme se pokusili vybrat ty nejlepší skupinové snímky, které uživatelé nafotili v průběhu svých sportovních aktivit.



Superlife překonal magickou hranici deseti tisíc fotek nahraných samotnými uživateli a stačily na to dva měsíce. O čem to vypovídá? Je nás hodně, rádi sportujeme a rádi sdílíme své zážitky s ostatními kolem nás.

Výběr fotografií přináší pro tentokrát nejlepší skupinové fotky. Superlife je sice aplikace sportovní, ale její jedinečnost tkví mimo jiné v tom, že je také komunitní a přátelská. Ať už vás motivují domácí mazlíčci, parta dobrých přátel nebo výzvy aplikace Superlife, vyražte za cílem společně.

Václav janeček Z výletu
Václav janeček Z výletu

Rok 2016 končí, rok 2017 začíná. Je tu nový start a předsevzetí se nabízí skoro samo: Přijmi výzvu!

Od října má každý uživatel aplikace Superlife možnost přidávat ke své aktivitě fotky nezávisle na jiné aplikaci. Stačí jen vyrazit ven a fotit.

Jak to funguje? Při spuštěné aktivitě se vám automaticky nabízí v horním rohu malý symbol fotoaparátu. Můžete fotit a snímky přidávat aktuálně v průběhu aktivity. Fotky ale lze přidávat i po skončení aktivity - těsně před jejím odesláním můžete fotky pořídit nebo vybrat z galerie. Fotografie můžete navíc doplnit zpětně i ke starším aktivitám.

Přímo v aplikaci můžete své záběry popisovat a klidně i smazat. Na webu jsou prozatím pouze zobrazené – najdete je podle vždy u příslušných aktivit a také všechny pohromadě na profilu každého uživatele jako fotogalerii.


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}