Autor: jab
13.3.2017 • 13:58

Superlife zve na Sportisimo 1/2Maraton: NEJ běžecká akce v ČR i charita

Vstoupit do diskuse
0

V sobotu 1. dubna odstartuje od Rudolfina devatenáctý ročník Sportisimo 1/2Maratonu Praha a aplikace Superlife bude u toho. I vy tak můžete být jedním z 11 500 účastníků největšího běžeckého závodu v České republice – na první akci RunCzech běžecké ligy se totiž stále lze registrovat skrze charitativní organizace! Koupí startovního čísla tak zároveň pomůžete dobré věci.



Registrace na půlmaraton v Praze lze stále získat přes neziskové organizace, které s RunCzech spolupracují.

„V roce 2015 takto běželo některý ze závodů RunCzech běžecké ligy 4 620 běžců, v roce 2016 jich bylo již 5 287. Například Volkswagen Maraton Praha běží pro některou ze 45 neziskovek každý pátý běžec. Třeba londýnský maraton ale takto běží devět účastníků z deseti, takže v tomto ohledu máme stále co dohánět. Jsme ale přesvědčeni, že se Londýnu brzy vyrovnáme, protože chuť českých běžců pomáhat stále roste,“ říká ředitel závodů RunCzech Václav Skřivánek.

Jak se na Sportisimo 1/2Maraton Praha skrze charitativní organizace registrovat? Stačí si na stránkách www.runczech.com v sekci „Běž pro dobrou věc“ u příslušného závodu vybrat charitativní organizaci, kontaktovat ji a domluvit se na ceně. Běžci tak získají kód pro registraci a zároveň pomohou dobré věci.

Rovněž už pouze přes charity se lze hlásit na Volkswagen Maraton Praha. „Maraton je výkladní skříní RunCzech, letos se poběží už jeho třiadvacátý ročník. Každý rok na něj do Prahy přijíždí čím dál více zahraničních běžců a i oni mnohdy běhají v dresu charitativních organizací,“ doplňuje ředitel RunCzech běžecké ligy Carlo Capalbo.

V plném proudu jsou registrace i na ostatní závody RunCzech běžecké ligy 2017. Běžci se nyní mohou zapsat na Mattoni půlmaratony v Karlových Varech (20. května), Českých Budějovicích (3. června), Olomouci (24. června) a Ústí nad Labem (16. září), na pěti a desetikilometrový závod v rámci Birell Grand Prix Praha (9. září) nebo na O2 Pražskou štafetu 4x5, která se ve Stromovce poběží 14. a 15. června. Zároveň běží registrace na Juniorský maraton pro středoškoláky.


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}