Autor: jab
24.5.2017 • 14:33

Vytrvalost, dynamika, síla! Chcete běhat pravidelně a nevíte jak a kde?

Vstoupit do diskuse
0

Což o to, chuť by byla. Jen kde ale sakra začít? Kde pravidelně běhat, a s kým? Pokud vás souží podobné myšlenky, čtěte dál. Aplikace Superlife přináší lačným milovníkům běhání alternativu, značka Reebok spouští pravidelné běžecké tréninky v Praze, Brně a Olomouci. Buďte jejich součástí i Vy!



Značka Reebok připravila běžecký projekt Reebok Run Crew s pravidelnými běžeckými tréninky. Konat se budou od 20. dubna v Praze, od 4. května také v Brně a Olomouci ve spolupráci s prodejcem běžeckého vybavení Sanasport. Pravidelní účastníci budou odměněni vybavením Reebok a možností zúčastnit se štafetového běhu Sněžka-Praha.

Spojení s během je pro značku charakteristické od jejího vzniku. Její zakladatel John W. Foster byl na konci 19. století jedním z prvních výrobců atletických treter na světě. A zkušení maratonci dnes nostalgicky vzpomínají na své první závody absolvované s botami Reebok na nohou. Nyní v nich mohou sbírat nové běžecké zážitky…

Startují totiž pravidelné běžecké tréninky, které se v Praze budou konat v Podolí (Saunaspot), Karlíně (Danube House) a Dejvicích (Národní technická knihovna), a to vždy ve čtvrtek od 17:30 hodin. Lokality se budou pravidelně střídat až do 6. července.

V Brně a Olomouci bude tréninky zajišťovat běžecká speciálka Sanasport, která už v těchto lokalitách pravidelné výběhy pořádá. Vybíhat se bude od prodejen Sanasportu.

Měnit se nebudou jen lokality ale také typy výběhů:

1. Run Long: vytrvalostní běh v aerobním pásmu. Délka trati bude přizpůsobena zdatnosti účastníků tak, aby začátečníci i pokročilí zapracovali na své běžecké kondici.

2. Run Light: trénink zaměřený na dynamiku, rychlost a obratnost. Účastníci sice absolvují méně kilometrů, ovšem ve výrazně větší intenzitě.

3. Run Tough: tréninky inspirované závody Reebok Spartan Race. Chybět nebude posilování, zdolávání překážek či běh terénem.

Na místě bude pro účastníky připravena šatna, úschovna, malé občerstvení a možnost otestovat běžecké boty Reebok vhodné pro daný typ tréninku.

Odměny pro pravidelné účastníky

Každý účastník se může těšit na malý dárek v podobě sportovních ponožek. Kdo absolvuje alespoň 4 tréninky, bude odměněn funkčním trikem.

Speciální odměnou pak bude účast ve štafetovém závodě Sněžka-Praha (24. 6.), na který Reebok vyšle dva týmy – jeden z Prahy, jeden z Brna a Olomouce. Členy obou štafet vybaví kompletním běžeckým outfitem a zajistí pro ně veškerý závodní servis. Podmínkou pro účast je absolvování alespoň čtyř Reebok tréninků (v Brně a Olomouci tří) do 1. června a následná registrace do slosování.

Značka Reebok připravila běžecký projekt Reebok Run Crew s pravidelnými běžeckými tréninky. Značka Reebok připravila běžecký projekt Reebok Run Crew s pravidelnými běžeckými tréninky.Foto Reebok


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}