Autor: iSport.cz
9.10.2017 • 16:00

Vychází SUPERLIFE. Ester Ledecká prozradí, kdo je její vysněný muž a budoucí manžel

Vstoupit do diskuse
0

Netradiční rozhovory včetně exkluzivních fotografií a další zajímavé čtení vás čeká v novém dílu magazínu Superlife, který vychází už v úterý 10. října a je součástí deníku Sport. Šedesátistránkový speciál tak dostanete zcela zdarma. Pilířem čerstvého vydání Superlife jsou zejména nevšední rozhovory s velkými a úspěšnými osobnostmi českého sportu.



ESTER LEDECKÁ je unikát. Nejen na sjezdovkách, které špičkově brázdí na lyžích i snowboardu a svět ji za to aplauduje. Královna české bílé stopy uplynulých dvou sezon sama přiznává, že je mimozemšťan. Ostatně, z rozhovoru pro SUPERLIFE tento dojem opravdu leckdo získá. Možná nejvíc v pasáži, která se týká jejího soukromí. Dozvíte se, koho si jednou vezme za manžela, prý je to na tuty. Budete překvapeni.

Stejně tak upřímnou úderností (i přesností), s jakou Ester Ledecká popisuje chování různých bafuňářů během olympijských her. „Olympijský výbory všech zemí soutěží v tom, kdo pro svoje sportovce sežene lepší matrace na spaní. Všichni, za normálních okolností solidní trenéři, fyzioterapeuti a servisáci, se promění ve vynervovaný psychouše, co nemluví o ničem jiným, než jak je důležitý je nezranit se, neonemocnět nebo se nepřetrénovat . Olympijský panice pak podlehne většina sportovců, fanoušků a obchodníků téhle planety. V tomhle mám coby mimozemšťan výhodu, protože já jsem vůči téhle davové psychóze imunní…“

Titulní strana magazínu SUPERLIFEFoto iSport.cz

TOMÁŠ SATORANSKÝ je v současné době jediným Čechem v NBA. Sezona v zámoří, to je ale hektika ve zlaté kleci, během níž washingtonští Wizards nalétají od Atlantiku po Pacifik a zase zpět přes 60 tisíc kilometrů. To vše za pouhých pět měsíců. Pětadvacetiletý rozehrávač vstoupí v půlce října do klíčové druhé sezony, v níž se hodlá do dění v NBA významně zapsat. A neuškodí, když u toho bude dobře vypadat. K pohodlí nejen na cestách mu mají přispět i české obleky.

Dvoumetrový basketbalista se stal tváří české firmy Blažek pro obleky šité na míru. Bude je nosit do slavné Madison Square Garden, v losangeleském Staples Center. A těší se. „Když jsem v sedmnácti přišel do Sevilly, ani jsem neměl oblek. Postupem času jsem ale poznal, že je důležité, jak se prezentujete,“ přiznává pro SUPERLIFE. Spojení Blažek-Satoranský vypadá na první pohled parádně, sami se můžete přesvědčit z exkluzivních fotografií.

Rozhovor s Tomášem Satoranským pro SUPERLIFEFoto iSport.cz
ZDENĚK ŠTYBAR je všestranným cyklistou, který zvládne téměř vše. Mimo sport si rodák ze Stříbra rovněž bere řadu aktivit. Rodinný penzion, vedený pod jeho jménem, nebo půjčovna kol na Mallorce, patří mezi ty hlavní. Kdyby mohl mít den víc než 24 hodin, bude Štybar mezi prvními, kdo se bude hlásit o dvojnásobnou porci.

Kdysi koupil jeden byt v Belgii. Další v Čechách. Pak se začal zajímat o provozování penzionu. Nedávno ho rozšířil pro pětatřicet osob, v létě má kompletně plno. Jezdí k němu turisté z Belgie, kde je populární díky cyklistice. Zdeněk Štybar na kole nejen závodí, ale i vymýšlí. „Napadá mě na něm tolik plánů a projektů, že vím, že je všechny nestačím realizovat,“ ví už teď. Pro SUPERLIFE se o svých záměrech rozpovídal.

Rozhovor se Zdeňkem Štybarem pro SUPERLIFEFoto iSport.cz


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}