27. ledna 2011 • 15:00

Ronaldova sestra: Matka jeho syna je mrtvá!

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Matka syna Cristiana Ronalda je mrtvá! S touto šokující informací přišla sestra portugalského fotbalového esa. Katia Aveiro (33) popřela, že by existovala žena, která Ronaldovi volá a chce své dítě zpět. Matka Cristiana juniora totiž podle ní zemřela. Ale za jakých okolností a kdy, to už sestra hvězdy Realu Madrid nedoplnila.



"Není žádná žena, která by mu volala. Není žádná matka, žádné telefonáty, nic. Jeho matka je mrtvá. To dítě žádnou matku nemá," prohlásila Katia v rozhovoru pro jeden portugalský časopis.

Když Cristiano Rnaldo (25) loni v červenci oznamoval, že se mu narodil syn, kterého bude vychovávat sám, prohlásil, že matka dítěte si přeje zůstat v anonymitě.

Hned se však objevily spekulace, že dítě porodila americká číšnice, se kterou se Ronaldo jednou vyspal. Poté jí měl zaplatit deset milionů liber (asi 280 milionů korun) za mlčení a faktického zřeknutí se svého dítěte.

Před měsícem pak britské bulvární noviny přišly se zpovědí studentky, která se prohlásila za matku Ronaldova dítěte. Dohody prý lituje a chce svého syna znovu vidět, i kdyby měla vrátit všechny peníze. Mladá žena měla fotbalistovi telefonovat každý den, aby "obměkčila jeho srdce".

Irina Shayk tvrdí, že jí vyretušovali spodní prádlo
Irina Shayk tvrdí, že jí vyretušovali spodní prádlo

Ronaldova sestra ale všechny spekulace označila za "nesmysl". Podle ní se výchovy ujala fotbalistova matka Dolores (55).

"Chlapec je náš. Nebudu vám říkat, jak se k nám dostal. Ale můžu garantovat, že je to syn mého bratra, můj synovec, z naší krve. Matkou mu je moje matka, která je s ním 24 hodiny denně," prohlásila Katia Aveiro.

Ta zároveň vyvrací zvěsti, že její hvězdný bratr radši cestuje po světě s ruskou modelkou Irinou Shayk, než aby byl se svým synkem. "On je nejdůležitější věc v bratrově životě," tvrdí.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud