20. května 2011 • 09:50

Pavelec polapen. Sbalila ho misska Štoudková

Autor: Tomáš Pokorný (Blesk)
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dva večírky odolávali, ale tentokrát podlehli. Při dalším kole oslav bronzových medailí z MS se někteří hokejoví reprezentanti nechali chytit do pastiček mlsných lovkyň. V pražském podniku Kozička kapitulovali útočník Petr Průcha (28) a brankář Ondřej Pavelec (23)! Toho na kraťoučkou minisukni a hluboko posazený výstřih nalákala bývalá konkubína fotbalového nároďáku, vicemiss z roku 2005 Michaela Štoudková (26).



Foto 

Středeční párty hokejistů začala společnou týmovou večeří v restauraci Demínka. Bronzoví miláčci národa se posilnili tradičními českými jídly a po pár pivech se kolem dvanácté hodiny vydali do oblíbeného baru Kozička.

Tam už na ně stejně jako předchozí dva večery čekaly nedočkavé zlatokopky v čele se Štoudkovou. Zapít medaili přišla i Inna Puhajková, přítelkyně Jaromíra Jágra, který však chyběl.



Na akci se objevil i hokejový útočník Detroitu Jiří Hudler, přestože na šampionátu nehrál.

Nad jeho přítomností se na záchodě rozplývala i jeho těhotná expřítelkyně Agáta Hanychová, která do Kozičky přišla ze slavnostní otvíračky kasina, stejně jako moderátorka Marta Ondráčková. A právě kolem bývalé lásky Hanychové se hemžily lovkyně. Hudler a gólman Pavelec byli v »podpatkovém obležení«.

Jakub Voráček se před barem dlouho vybavoval s kamarádkou Mady
Jakub Voráček se před barem dlouho vybavoval s kamarádkou Mady


Protože brankář Atlanty žije většinu roku v zámoří, bohužel nevěděl, že na něj nastražila udičku vyhlášená společnice českých sportovců Štoudková. Kolem půl šesté ráno už si vedla Pavelce do taxíku – mise splněna.

Chvíli před ním odjely i další nezadané hokejové hvězdy Průcha s parťákem Hudlerem, samozřejmě v doprovodu dvou dam, pohledné brunetky a blondýnky. S sebou si vezli ještě krabici šampusu, a párty tak asi zdaleka nekončila...



Sličné dámy se ale točily i kolem dravého mladíka Jakuba Voráčka. Před restaurací s ním nad ránem rozmlouvala hlavně Tereza Brabcová, dcera herečky Veroniky Freimanové a bývalá přítelkyně zpěváka Sámera Issy.

Nakonec ale Voráček odjel pouze s Michaelem Frolíkem bez bab, stejně jako krátce před nimi Martin Havlát, Karel Rachůnek a Milan Michálek.

Články odjinud


Články odjinud