16. července 2009 • 04:00

Radku a Nicole: Kdy bude ta svatba?

Autor: Blesk
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenisová lovestory mezi Radkem Štěpánkem a Nicole Vaidišovou je opět žhavá. V prosinci 2007 se do sebe zamilovali. V pomatení smyslů se chtěli na Floridě okamžitě vzít. Po roce jejich vztah ochabl. Teď už zase zamilovaně vrkají. Že by přece jen došlo na svatbu?



Malé připomenutí: Na začátku jejich milostného vzplanutí měli jasno. Na úřadě ve fl oridském Bradentonu podali oficiální žádost o uzavření sňatku. Poté však z veselky sešlo.

Možná z časových důvodů, možná že si jeden z partnerů ukvapené rozhodnutí rozmyslel. Nedávno se dokonce psalo o rozchodu Vaidišové a Štěpánka.


Hrdina daviscupového čtvrtfi nále proti Argentině však Nicole překvapivě fandil na probíhajícím turnaji ECM Prague Open na pražské Štvanici (vypadla hned v 1. kole).

A pak? Žádné loučení! Večer co večer se oba procházejí ruku v ruce po Praze. Něžně se dotýkají, líbají a hladí. Prostě jsou v tom zase až po uši. V úterý si to při západu slunce svižným krokem namířili z Václavského náměstí směrem na Staré Město a prošli luxusní Pařížskou ulicí.

Vaidišová se Štěpánkem na zamilované procházce
Vaidišová se Štěpánkem na zamilované procházce


Žádné okouzlující dárečky však Radek své lásce nekoupil. Vzali to hopem a za hodinku se vrátili k autu zaparkovanému v garážích Slovanského domu.

Štěpánek pak blonďatou dámu vyvezl v bavoráku za Prahu. Krátce se občerstvili na benzince a hurá k Radkovi domů, do vyhřátého pelíšku. V něm plánovali tu »zapomenutou « svatbu, nebo snad dokonce miminko? Z formy hrající Nicole by mateřská možná prospěla...

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud