31. července 2009 • 15:48

Ronaldo po liposukci: Bude prohánět soupeře

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brazilský fotbalista Ronaldo bude po prodělané liposukci ještě větším postrachem soupeřů Corinthians než dosud, předpovídají jeho spoluhráči.



Někdejší nejlepší hráč světa si nechal odsát z břišní oblasti 700 mililitrů tuku v tomto týdnu během operace zlomené ruky.

"Bude lítat víc než předtím. Pro nás to bude přínos. Jestli opravdu byl na té operaci, bude to problém pro naši konkurenci," uvedl brankář Corinthians Felipe podle agentury AP.

Dvaatřicetiletý útočník údajně plánoval podstoupit liposukci po sezoně. Nyní využil situace poté, co si v zápase zlomil záprstní kůstky na levé ruce a čeká ho téměř šestitýdenní herní pauza.

Dvojnásobný mistr světa si prý chtěl nechat odsát dokonce 1,5 kilogramu tuku, ale lékaři mu řekli, že to není potřeba. Zákrok překvapil vedení Corinthians a v Brazílii se o něm mluví opatrně.

"O některých věcech může doktor mluvit jen se souhlasem pacienta a já nemám svolení potvrdit, zda to proběhlo, nebo ne," řekl lékař klubu Joaquim Grava serveru Terra.

S nadbytečnými kilogramy se nejlepší střelec v historii světových šampionátů potýká už několik let. Přesto se po letošním návratu k fotbalu po těžkém zranění kolena dostal do výborné střelecké formy a za Corinthians nasázel v 27 zápasech 17 gólů. Klubu pomohl vyhrát Brazilský pohár a mistrovství státu Sao Paulo.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud