3. srpna 2009 • 22:00

Ronaldo si pořídil dům za čtvrt miliardy!

Autor: Robert Neumann
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Konec pobytu v hotelu, největší letní posila Realu Cristiano Ronaldo bude v Madridu konečně bydlet ve svém. Za luxusní bydlení zaplatí podle anglického listu The Sun 8 milionů liber, tedy téměř čtvrt miliardy korun.



Nejdražší hráč historie, za kterého „bílý balet“ zaplatil v červnu Manchesteru United téměř dvě a půl miliardy korun, si vybral rezidenci na jedné z nejprestižnějších adres v Evropě, madridské La Fince.

Portugalec původně zamýšlel, že si dům pronajme, podle zdroje deníku se však poté, co si ho prohlédl, rozhodl pro koupi. Z jeho pohledu stál „pakatel“.

Při působení v Realu si na haciendu vydělá za necelých deset měsíců. V královském klubu totiž týdně pobírá 220 tisíc liber (přibližně 6,65 milionu korun).

374635:gallery:true:true

Se čtyřmi rozsáhlými nemovitostmi v rodném Portugalsku tak nyní Ronaldo vlastní pět domů. Ještě nedávno byl i majitelem vily v anglickém Cheshiru (stála jej přes 130 milionů korun), v níž pobýval při angažmá v Manchesteru.

Tu od něj nyní koupil bývalý spoluhráč z United Carlos Tevez, který v létě zamířil do Manchesteru City.

Kromě toho je Ronaldo, jenž bude mít v La Fince za souseda spoluhráče z Realu Raúla, několik měsíců hoteliérem. Zkraje letošního roku odkoupil podíl v pětihvězdičkovém hotelu na portugalském ostrově Porto Santo za 260 milionů korun.

Ve 24 letech Ronaldo nashromáždil solidní majetek. Je možné, že si vzal příklad z někdejší ikony Liverpoolu, útočníka Robbieho Fowlera, kterému investice do nemovitostí vynášejí miliardové zisky.

Cristiano Ronaldo poprvé v dresu Realu Madrid během utkání.
Cristiano Ronaldo poprvé v dresu Realu Madrid během utkání.

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud