5. srpna 2009 • 16:08

O luxusní vilu Ronalda se mezi hráči strhl velký boj

Autor: INT, val
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Christiano Ronaldo by mohl být vynikající obchodník s nemovitosmi! Poté, co si pořídil přepychové bydlení v Madridu, nabídl k prodeji svoji vilu v anglickém Cheshiru, o kterou se okamžitě strhl nevídaný boj! Pozor, mezi spoluhráči i protihráči!



To, že je Ronaldo mezi fotbalisty považován za nejlepšího fotbalistu planety se už ví, ale že se o haciendu portugalské "hračičky", kterou fotbalista 'hodil do placu", strhne mezi hráči pěkná "mela", čekal asi málokdo.

375566:gallery:true:true

Dům se nachází v Alderley Edge v v anglickém Cheshiru a Ronaldo ho kdysi koupil za 130 milionů korun. Po přestu do královského Realu Madrid ho nabídl k prodeji a ozvalo se hned několik vážných zájemců. Překvapivě z řad anglického velkoklubu Manchester United a velkého rivala Manchesteru City.

Kolo Toure, Gareth Barry, Carlos Tevez nebo nová posila Manchesteru Antonio Valencia o vilu bojovali ze všech sil, ale všechny je nakonec převezl nový hráč konkurenčního Manchesteru City Emmanuel Adebayor, který Ronalda oslnil nabídkou 5,5 milionu liber (bezmála 168 milionů korun)!

Sexsymbol a superstar Ronaldo je ve špičkové kondici
Sexsymbol a superstar Ronaldo je ve špičkové kondici

Této lukrativní nabídce nemohla ani královsky placená hvězda Realu odolat a majitel se okamžitě měnil. Ronaldo tímto obchodem získal krásných 1,65 milonu liber, tedy více jak 50 milionů korun.

Vilu, která má 7 ložnic, vnitřní bazén, jacuzzi, tělocvičnu a domácí kino, si teď bude naplno užívat útočník Adebayor z Toga, který do Manchesteru City přišel za 20 milionů liber z londýnského Arsenalu.

Nové luxusní bydlení Christiana Ronalda za 8 milionů liber:

374635:gallery:true:true

Předešlá vila, v které Ronaldo pobýval během angažmá v Manchesteru United:

Toto patřilo kdysi Christianu Ronaldovi Toto patřilo kdysi Christianu RonaldoviFoto Youtube.com

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud