6. srpna 2009 • 11:24

"Despoto Jarolíme, padejte pryč," dožadují se fanoušci Slavie!

Autor: INT, val
Vstoupit do diskuse
18
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

"Pane Karle Jarolíme...dnes jste zakončil jednu etapu svého trenérského života. Věříme, že se pochlapíte a k zítřejšímu datu skončíte ve Slavii... přestaňte škodit EDENU... děkujeme odejděte...," slova od fanouška z oficiálních stránek Slavie Praha!



Není to dávno, co měl Karel Jarolím na stole nabídku od Ivana Haška trénovat reprezentaci, tedy splnit si sen každého trenéra. On se ale rozhodl zůstat věrný klubu a dotáhnout ho do milionářské Ligy mistrů. V tu chvíli mu fanoušci leželi u nohou!

Komentář: Padne český Ferguson? >>>

Je o pár týdnů později a pod nedávno oslavovaným trenérem se najednou houpe trenérské křeslo. Z tábora fanoušků Slavie se ozývá: "Jarolíme ven".

Karel Jarolím.
Karel Jarolím.

Jak je ta hranice mezi úspěchem a neúspěchem tenká - jeden nešťastný gól ve čtvrté minutě nastavení a vše je v troskách! Na oficiálních stránkách klubu se do Jarolíma a celého vedení opřeli vlastní fanoušci.

"Vážení pánové Doležale a Rosene. Doufám že v této době už jednáte o odvolání despoty Jarolíma. To co Vám udělal z perfektně fungujícího mančaftu, tak tomu se nedá ani věřit. Jeho čarování se sestavou je opravdu brilantní. Včera mě po zápase bylo do breku a nechtěl bych se dostat do situace, že spadneme z ligy. A to se za součastného trenéra klidně může stát," reaguje jeden z fanoušků klubu pod přezdívkou Kolisst.

"Tohle je ostuda, že už větší být nemůže. Jarolíma bych hnal za tenhle fotbal co předvádějí, myslí si o sobě, že je pan trenér a je hovno. Nakoupit tolik hráčů najednou, to trvá, než se sehrajou, co to mělo za smysl takhle překopat družstvo, které šlapalo. Tak tady to máš ty trenére, jseš ostuda všech trenérů a měl by jsi hned sám rezignovat, nemůžu ti přijít na jméno a pan Doležal by měl jít s tebou, toho radši nebudu komentovat," spílá další fanoušek Miloš na trenéra Jarolíma.

"Tak dlouho míchal K.Jarolím se sestavou až se mu "srazila .." Měl by nést zodpovědnost za ztrátu 100 milionů Kč ať už pro Slávku udělal dříve cokoliv," žádá hlavu Jarolíma další z fandů Slavie pod nicknamem pekelnik.

"No tak vám trenére "děkujeme" za ty vaše experimenty a vyhazovy opor, stalinistické čistky, a teď už nashle a padejte zpátky do Slovácka, šťastnou cestu," reakce fanouška pod pseudonymem MichalF.

Máte na Karla Jarolíma svůj vlastní názor? Sdělte nám ho na: sportonline@ringier.cz

Vstoupit do diskuse
18
Články odjinud


Články odjinud