31. prosince 2009 • 13:00

Chudák Hudler! Děvky ho připravily o olympiádu

Autor: qp
Vstoupit do diskuse
21
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Možná to čekal, ale až ve středu bylo jasné, že si na olympijských hrách nezahraje. „Jirko, ty nejedeš!“ vzkázal trenér Vladimír Růžička útočníkovi Jiřímu Hudlerovi. Co zapříčinilo, že český dres neoblékne? Pravděpodobně aféra s prostitutkami, po kterých chtěl odporné věci!



Blesk.czDůvodů, proč se takto Růžička rozhodl, může být několik:

1) Výkonnostně nepřevýšil své konkurenty
2) Neřadí se mezi velké bojovníky
3) A v neposlední řadě se v soukromí chová jako zvíře

To ostatně před časem dosvědčily dvě prostitutky, které šokovaly veřejnost svým přiznáním, co všechno musely Hudlerovi dělat, aby uspokojily jeho touhy.

Tím Hudler dokázal, že vede bohémský život a rozhazuje, kde se dá. Ve veřejném domě si poručil nejlepší šampaňské, zaplatil nejdražší pokoj. „A pak se k nám choval jako dobytek,“ prozradily lehké dívky.

Na první pohled přitom Hudler působí jako mladý sympatický kluk, který měl štěstí, že se díky hokeji objevily na jeho bankovním účtu miliony. Jenže ty mu asi vzaly rozum.

Zamilovaní - Jirka a SimonaFoto Jiří Rubeš

„Ten pán je na úrovni suterénu. Nemám slov. Fuj! Už několik dní se mi z něj nepřestává chtít zvracet,“ řekla o něm bývalá přítelkyně Simona Krainová, které se zvedal kufr, když prostitutky vyprávěly, jak jim Hudler strkal prsty do análního otvoru.

Kvůli těmto slovům se prostitutky později dostaly do prekérní situace. Neznámé osoby jim kvůli tomu dokonce vyhrožovaly!

„Volali nám pak různí lidé z neznámých nebo skrytých čísel. Pořád nám radili, ať o noci s Hudlerem nikde nemluvíme. Nakonec nám někdo vyhrožoval, že by nás dokonce mohlo srazit velké černé auto,“ vyprávěly.

383675:gsmall:true:true

Růžička moc dobře věděl, proč Hudlera nevzít. Jeho přítomnost by narušila morálku celého týmu. A navíc by neměl jistotu, že by během pobytu ve Vancouveru nepokračoval v onom bohémském životě…

Další důvody ovšem mohou být čistě hokejové. Hudler nikdy nepatřil mezi velké bojovníky, kteří by na ledě plivali krev. A právě takové chtěl Růžička v nominaci mít.

Hudler nezaujal trenéra ani svými výkony, které byly mnohdy až podprůměrné. Trochu zahrál v létě, ale od té doby šla jeho výkonnost rapidně dolů. Zkrátka zazářil párkrát, ale jinak žádná sláva.

Zajímavé přitom bylo sledovat, že fanoušci útočníka Dynama Moskva v nominaci chtěli. Dokonce mu poslali v anketě deníku Sport a televize Nova 8005 hlasů.

Jiří Hudler má ženy rád...
Jiří Hudler má ženy rád...

Vstoupit do diskuse
21
Články odjinud


Články odjinud