20. února 2010 • 13:00

Chelsea je sídlo hříchu. Tak už dost, volá Abramovič

Autor: Blesk, bko
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

"Tak už dost!" Roman Abramovič bouchl do stolu. Jeho Chelsea se totiž v posledních týdnech plácá z jednoho skandálu do druhého. Začal to John Terry a jeho milenka Vanessa Perroncel, neméně "zdatně" teď pokračuje (taktéž ženatý) Ashley Cole.



Blesk.czTen nejenže zahýbal své manželce, popové star Cheryl, se (zatím) čtyřmi milenkami, ale jednu z nich si podle deníku The Sun dokonce dvakrát dovedl na hotelový pokoj večer před zápasem.

Tím porušil týmová pravidla a majiteli "blues" došla trpělivost. Pověřil výkonného šéfa Rona Gourlaye, aby hráčům promluvil do duše, Cole navíc vyfasoval pokutu 200 tisíc liber (5,8 milionů korun), což je jeho dvoutýdenní plat.

496082:medtitle:true:true Bridge musí Terrymu odpustit. Budou hrát spolu »
Fabio Capello a John Terry u jednoho stolu. Fabio Capello a John Terry u jednoho stolu.Foto Reuters
Kvůli milence nebude Terry kapitánem »
489057:medtitle:true:true Terryho žena: Žádný rozvod. Johna miluju »
Vanessa Perroncel měla poměr s pěti dalšími hráči ChelseaFoto Int, spo
Terryho Vanessa: Spala s pěti hráči Chelsea »

"Tento týden jsme měli schůzku s hráči, kde jsme jim vysvětlili, jaké chování se od nich očekává. Byl to Abramovičovův nápad," potvrzuje kouč Chelsea Carlo Ancelotti. "Teď všichni vědí, co mají dělat, aby chránili pověst tohoto klubu," dodal podle deníku The Sun.

Cole si propašoval milenku do hotelu na konci loňské sezony, kdy Chelsea hrála v Hullu a na hřišti West Hamu. Podle Sunu se jednalo o klubou sekretářku Vicki Goughovou.

Modelka Sonia Wild byla Coleovým "číslem 2"
Modelka Sonia Wild byla Coleovým "číslem 2"

Posledním úlovkem anglického reprezentanta, kterému zřejmě kvůli zlomené noze skončila sezona, je prý osmadvacetiletá Ann Corbittová, s níž se pro změnu scházel při zájezdu Chelsea do Ameriky před letošní sezonou.

Nyní, v pořadí už druhý spoluhráč Petra Čecha, řeší rodinou krizi. Deník The Sun před několika dny získal detailní výpis Coleova mobilního telefonu a to včetně přesného znění textových zpráv.
Podváděná CherylFoto Int.


Údajně v nich žádá ženy, se kterými se zapletl o nahé fotografie výměnou za vlastní fotky. Na nich se předvádí v koupelně nebo pózuje jen v trenkách.

Všechno vyšlo najevo, když The Sun zveřejnil informace o jeho pletkách se sekretářkou, které trvaly už od roku 2008. Jak tomu v těchto případech bývá zvykem, brzy se jich objevilo víc.

V posledních týdnech prý udržoval poměr s modelkou Soniou Wild a další žena tvrdí, že s anglickým fotbalistou strávila noc v hotelu před reprezentačním utkáním.

Ve středu odlítala Cheryl Cole do Los Angeles. Na letišti se objevila pár hodin po udílení Brit Awards a na prsteníčku levé ruky, kde byl ještě předešlý den téměř pětimilionový zásnubní a snubní prsten, se objevil úplně jiný zlatý prsten.

Podle přátel z poroty britské verze X-Factoru už dospěla do stádia, z kterého už není návratu a je jen otázkou několika týdnů, kdy podá žádost o rozvod.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud