7. března 2010 • 11:14

Tevez poučuje Terryho a sám podvádí

Autor: qp
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Johna Terryho označil za nevychovaného muže, kterého by za podvádění své ženy v Argentině zabili. A přitom dělá to samé. Útočník Carlos Tevez podváděl svou partnerku dokonce v době, kdy se zotavovala z traumatického porodu jejich dcery Katie.



Tevez se nezdráhá letět za svou tajnou milenkou před půlku světa. Nebojí se jí koupit letenky do první třídy za velké peníze, jenom aby seděli vedle sebe. A vůbec – je mu jedno, že doma má přítelkyni, která prožila bolestný porod císařským řezem.

Pravda, Tevez trávil u své dcery, když bojovala o život, dvanáct dní v kuse. „Žil jsem jenom pro ni. Každý den jsem byl v nemocnici. Rodinné záležitosti mají přednost před těmi fotbalovými,“ řekl.

Jakmile se ale našla chvíle volna, užíval si s půvabnou 31letou modelkou Marianou Paesaniovou. Ta se k Tevezovi připojila třeba na letišti v Německu, kde Argentina odehrála přípravné utkání.

515712:gsmall:true:true

„Po mužích doslova dychtím. Vždycky chci poznávat někoho nového. A když pak přijde na věc, proměním se v bohyni,“ chlubí se Mariana, bývalá fotbalová roztleskávačka.

Fanoušci Terrymu odpustili, Tevez nikoliv. V Argentině by ho zabili, řekl »

Nebylo to poprvé, co spolu letěli. Na cestě do Manchesteru Tevez koupil své milence na poslední chvíli letenku za 2900 liber.

Dokonce jí zařídil místo vedle sebe, ačkoliv nastupovali samostatně. Navíc platil v hotovosti, aby se neprozradil.

„Všechno platí v hotovosti – lístky, jízdenky, hotely. Nosí s sebou hodně peněz,“ tvrdí zdroj britského listu Mirror.

„A co se odehrávalo v letadle? Po startu na ní začal mluvit. Po chvíli na Teveze skočila a vypadalo to, jako by láska zasáhla mladý manželský pár. Seděla mu na klíně, on ji hladil po vlasech a líbal.“

Agentura, která Teveze zastupuje, se snažila situaci zlehčit prohlášením, že Tevez se s matkou své dcery rozešel před půl rokem.

To by znamenalo, že jako nezadaný muž si může dělat co chce a neriskuje zbytečný skandál.

Jenomže má to dva háčky.

Zaprvé. Tevezův otec tvrdí, že jeho syn se nikdy s Vanesou nerozešel. „Jsou pořád spolu. Ještě v pátek byli v jejich domě,“ prozradil.

Zadruhé. Rozchod by byl překvapivou novinkou také pro manažera Manchesteru City Roberta Manciniho, kterému Tevez sdělil, že odlétá za svou ženou a dítětem. Tudíž informace o údajném rozchodu zde poněkud pokulhávají.

Stejně tak utrpěla Tevezova slova o tom, že je rodina na prvním místě. Stoperovi Johnu Terrymu, který svedl partnerku Waynea Bridge, dokonce řekl, že v Argentině by kvůli tomu přišel o nohy.

„Nebo hůř – nepřežil by to,“ pronesl. „Prostě je to špatné a nedokážu pochopit, proč to Wayneovi udělal.“

A veřejnost nyní nedokáže pochopit, proč si to udělal ty, Carlosi. „Chudák Vanesa,“ říkají přátelé rodiny. „Tohle ji zničí,“ dodávají.

Aby spíš tebe nepřipravili o nohy…

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud