11. března 2010 • 14:34

Chovanec a Maradona: Trenéři zahání kouřením stres

Autor: qp
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Každá krabička varuje před smrtí nebo trvalými následky. Přesto si každý den pochutnávají na cigaretách či doutnících. Právě tenhle zlozvyk spojuje trenéra Sparty Jozefa Chovanece a slavného Argentince Diega Maradonu. A nejsou jediní.



518691:gallery:true:true
Jozef Chovanec načapán s cigaretou v puse.Foto ČTK
518700:gallery:true:true
518694:gallery:true:true

Diego Maradona
Býval nejlepší fotbalista. Teď je nejkontroverznějším trenérem světa. Jako trenér Argentiny a přítel Fidela Castra si dovolí všechno. Kritizuje, s nikým se nepáře. Při trénincích národního týmu Argentiny si pochutnává na kubánských doutnících!

Jozef Chovanec
Chutí po cigaretách se netají. Před novináři si během volné chvíle kolikrát zapálí. Ale kamerám a fotografům se s cigaretou v ruce většinou úspěšně vyhýbá. Tedy až na dva záběry, které jsou v tomto článku.

Slaven Bilič
Jako fotbalista oblékal dresy například West Hamu nebo Evertonu. Na trenérském poli si udělal jméno až koučováním chorvatského národního týmu, u kterého je čtyři roky. Předtím trénoval jednadvacítku a Hajduk Split.

Joachim Löw
Trénoval už několik klubů. Ale jeho největší štace je ta současná - reprezentace Německa. Tým na EURO 2008 dovedl až do finále, kde podlehl Španělům 0:1.

Leo Beenhakker
Holanďan před lety veřejně vystoupil proti zavedení zákazu kouření na střídačkách. Marně. Během své kariéry trénoval Ajax, Real Madrid, Zaragozu, Feyenoord i národní týmy Holandska, Saúdské Arábie či Polska.

Johan Cruyff
Byl jedním z nejnadanějších fotbalistů, který hrál za Ajax či Barcelonu. A kouření cigaret mu ve fyzické kondici příliš neuškodilo. Později se prosadil také jako trenér.

Jozef Chovanec načapán s cigaretou v puse.
Jozef Chovanec načapán s cigaretou v puse.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud