1. května 2010 • 15:04

Balotelliho se údajně někdo pokusil zabít

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočníka Interu Milán Maria Balotelliho se prý někdo pokusil zabít, a to tak, že mu uvolnil kola u auta. Podle fotbalistova agenta jsou za tím fanoušci "Nerazzurri", kteří nemají devatenáctiletého hráče v oblibě



."Takhle to dál nejde. Kdyby nebyl opatrný, mohl se zabít na dálnici. Před pár dny zjistil, že mu někdo uvolnil šrouby na kolech," řekl deníku Tuttosport Mino Raiola. "Za takových okolností v Interu nezůstane, to můžu zaručit," dodal.

Balotelli upadl v Interu v nemilost a vedle trenéra Josého Mourinha a některých spoluhráčů má i potíže s fanoušky. Po úvodním semifinále Ligy mistrů s Barcelonou se ho dokonce příznivci pokusili na parkovišti u stadionu San Siro napadnout kvůli tomu, že na konci utkání hodil na zem dres.

Za špatnou situaci prý nese hlavní vinu trenér Mourinho, který si na Balotelliho zasedl. "Mario není naštvaný na fanoušky nebo spoluhráče. Ale problémy v klubu pokračují a nevím, jak rychle a jestli vůbec půjdou vyřešit. Záleží na tom, jestli Inter vede Mourinho, nebo prezident Moratti," dodal Raiola.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud