7. května 2010 • 18:55

Pálffyho stáhli z reklamy. A má následovníka

Autor: Nový Čas, bke
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvě nové zprávy okolo skadálu slavného slovenského hokejisty Žigmunda Pálffyho. Ta špatná je, že ho kvůli jeho nevěře stáhli z reklamy. A ta dobrá... Ne, druhá je ještě horší. Pálffy má mezi hokejisty následovníka.



Blesk.cz

Z ikony slovenského hokeje se Žigmund Pálffy (37) stal doslova přes noc vyvrhelem. Na povrch totiž vyplavala jeho nevěra. Svou krásnou manželku a bývalou televizní moderátorku Andreu Pálffy-Belányiovou navíc podváděl přímo jí pod nosem a nejen s jednou milenkou.

 

Zatímco dříve byl Pálffy na Slovensku oblíbenou tváří, objevoval se v televizi, na billboardech i plakátech, teď se musí kromě rozvodu smířit i s tím, že ho mobilní operátor kvůli jeho skandálu s milenkami stáhl z reklamy.

554243:gallery:true:true

Pálffy, který raději zmizel ze Slovenska, to za podvádění manželky nedávno schytal od populární moderátorky Adely Banášové. Ta jeho ženě vzkázala: "Vrať se mezi lidi, kteří se řídí i orgánem, který se jim nehoupe."

Přítelkyni podváděl i Pálffyho kamarád Pašek junior

Na Slovensku není mezi hokejisty Pálffyho případ jediný. Napodobil ho totiž Dušan Pašek junior (25), syn československého mistra světa z roku 1985.

554765:gallery:true:true

Pašek se k nevěře přiznal a se zpěvačkou Barborou Balúchovou už se dokonce i rozešli. "Nějak tak to bylo," přiznal Pašek. "Nechtěl jsem ji lhát, všechno jsem jí řekl."

Žigmund Pálffy v národním týmu
Žigmund Pálffy v národním týmu

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud