5. března 2011 • 22:00

Nevěra! TOP 5 rozchodů slavných sportovců

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to takový začarovaný kruh: sláva a peníze k sobě přitahují ještě větší slávu a peníze. U sportovních hvězd pak tohle pořekadlo platí i ve vztazích - čím slavnější sportovec, tím si najde slavnější partnerku. Ať už je to modelka, zpěvačka, televizní hvězda. Jenže zrovna tohle spojení moc dobře nefunguje...



Svět je ještě v šoku z náhlého rozchodu bývalého špičkového fotbalisty Christiana Karembeu a modelky Adriany Sklenaříkové, která si nabrnkla bohatého podnikatele. Ale není to tak dlouho, co každý řešil problémy úplně jiných slavných sportovců.


Tiger Woods a jeho bývalá žena Elin Nordegren
Tiger Woods a jeho bývalá žena Elin Nordegren

Tiger Woods & Elin Nordergren

Byl to vlastně ideální pár - nejlepší golfista na světě a krásná blonďatá modelka ze Švédska. Tiger Woods vždycky vypadal jako báječný partner a táta, jeho image byla bez poskvrny, na konto mu přitékaly miliony dolarů.

Jenže pak to přišlo - banální nehoda spustila lavinu šokujících odhalení, na jejichž konci nejenže padá golfový, žebříčkem, ale ve své luxusní vile na Floridě žije sám - rozvedený.

Nádherná Elin totiž byla Woodsovi málo - a tak za pár let posbíral tolik "trofejí" v podobě nejrůznějších servírek a rádoby hvězdiček, že jejich výčet zabíral pravidelně několik tiskových stran.

Po provalení svého druhého já se pak nemohl divit, že od manželky přišla žádost o rozvod...


Tony Parker & Eva Longoria

Americká herečka Eva Longoria byla zoufalou manželkou už dlouho. Ale donedávna jen ve slavném televizním seriálu. Pak ovšem přišlo nepříjemné odhalení.

Její muž Tony Parker, basketbalista z hvězdné NBA, totiž posílal stovky erotických sms zpráv bývalé manželce svého spoluhráče. A další flirtíky rozjížděl na sociální síti facebook.

Sice tvrdí, že nikdy nedošlo k fyzickému kontaktu, ale to ať už si vykládá někomu jinému - "zoufalka" Eva praštila do stolu a podala žádost o rozvod.


Ashley Cole & Cheryl

Čtyři roky soužití spoluhráče Petra Čecha z londýnské Chelsea Ashleyho Colea a zpěvačky Cheryl oficiálně ukončilo loni v září během pár minut úřední razítko.

Jako oficiální důvod rozvodu uvedla Cheryl „nepřiměřené chování“ svého manžela. V řeči obyčejných smrtelníků se o rozpad manželství anglický reprezentant zasloužil několikanásobnou nevěrou.

Narozdíl od spousty jiných záletníků může Ashleyho těšit alespoň skutečnost, že ho Cheryl neoškubala o majetek.


Žigmund Pálffy & Andrea Belányiová

O takovém štěstí však nemůže hovořit slovenský hokejista Pálffy. Z národní ikony se stal doslova štvancem. Za pět let, kdy žil spolu s bývalou moderátorkou Andreou, vydělal skoro sto milionů korun.

A právě o tuhle částku se bojovalo u soudu. Tam manžele dohnaly sportovcovy intimní známosti ze Skalice. Právě v rodném městě si totiž vydržoval hned několik milenek!

Nakonec se Pálffy s nyní již exmanželkou dohodl. Nejspíš i kvůli malé dceři Saskii...


Jiří Hudler & Simona Krainová

Jeden z nejlepších českých hokejistů a supermodelka. Pár snů. Tedy alespoň do doby, než do jejich idylky vstoupil úlet s dvěma prostitutkami. Ty totiž prozradily jeho doslova zvířecí choutky z divokého mejdanu.

"Ten pán je na úrovni suterénu. Nepřestává se mi z něj chtít zvracet," řekla o Hudlerovi bývalá přítelkyně Krainová.

A aby toho nebylo málo, celá aféra měla pro Hudlera i nepříjemné sportovní následky. Na ledě podával přinejlepším kolísavé výkony a nakonec se ani nepodíval na olympiádu.


Tiger Woods a jeho bývalá žena Elin Nordegren
Tiger Woods a jeho bývalá žena Elin Nordegren

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud