22. března 2011 • 04:00

Nová přítelkyně Woodse Alyse (22): Skončila ve vězení!

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Proutník Tiger Woods si nabalil pěkný "dáreček". Jeho nová přítelkyně Alyse Lahti Johnston (22) měla oplétačky se zákonem. V loňském roce jí policisté na Floridě zatkli kvůli podezření z jízdy pod vlivem alkoholu.



Blonďatou krásku policisté sebrali na podzim v říjnu, soud proběhl v prosinci. Alyse, zastoupená renomovaným floridským právníkem, se z průšvihu nakonec vysekala. Soud po prosincovém jednání obvinění zmírnil na "bezohledné řízení," nařčení z jízdy v opilosti vynechal.

Nová přítelkyně Woodse ale kvůli tomu musela splnit několik podmínek. Absolvovala kurzy správného ježdění a k tomu doložila, že není závislá na žádných návykových látkách.   

Alyse Lahti Johnstonová strávila s Woodsem dovolenou na jachtě
Alyse Lahti Johnstonová strávila s Woodsem dovolenou na jachtě


21. ledna 2011 proběhlo poslední stání, kde soud vyřkl konečný verdikt. Alyse byla potrestaná za nedodržování bezpečné vzdálenosti mezi vozidly, což je je mnohem mírnější dopravní přestupek. S tím byl celý případ uzavřen.

Dvaadvacetiletá Alyse před několika týdny začala randit s Tigerem Woodsem. Její nevlastní otec Alistar Johnston je členem představenstva IMG, obrovské agentury zastupující i nejbohatšího golfistu světa.  

Právě on jí najal osobního trenéra golfu, přes kterého se Alyse dostala k Tigerovi.



Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud