18. června 2011 • 14:08

Plastický chirurg: Šeredová se rozplakala!

Autor: gam
Vstoupit do diskuse
19
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Modelka Alena Šeredová měla co dělat, aby vůbec došla k oltáři. Během obřadu se navíc i rozplakala, takže družičky musely přispěchat s upravením make-upu a podle slov plastického chirurga Jana Měšťáka byl i slavný fotbalista Gigi pořádně naměkko.



Plastický chirurg Měšťák na svatbě Aleny Šeredové.
Video se připravuje ...

„Atmosféra byla krásná, napřed přišel ženich, řekl bych, že nebyl svůj, tak, jak třeba na svých zápasech, kdy chytá. Obličej se mu křivil a byl jistě také naměkko. No a pak šla Alenka, byla hodně dojatá a měla co dělat, aby došla a aby se nerozplakala, no ale u oltáře už samozřejmě slzy tekly, tam jí je pohotové družičky taky utíraly. Kněz vše překládal rovnou do italštiny, měli to moc pěkné,“ řekl Měšťák.

Pro oba to byl jistě velmi náročný a emotivní den. Když obřad v bazilice sv. Petra a Pavla skončil, mohli si novomanželé konečně oddechnout a uvolnit se.

To se pak stalo na následné svatební hostině, která se konala v hotelu Kempinski a která trvala, až do ranních hodin. Tam si pár dal několik skleniček sektu a proběhlo i tradiční házení květinou.

Alena Šeredová s Gigi Buffonem po svatbě na Vyšehradě
Alena Šeredová s Gigi Buffonem po svatbě na Vyšehradě

Vstoupit do diskuse
19
Články odjinud


Články odjinud