13. července 2011 • 16:11

Hříva za 800 tisíc? Rooneymu vlasy nerostou

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

S velkou pompou si nechal nastřílet nové vlasy. Wayne Rooney neváhal utratit v přepočtu téměř 800 tisíc korun, aby mu hlavu zdobila bohatá kštice. Jenže možná přestřelil. Poslední fotky anglické hvězdy totiž nenaznačují žádnou změnu, útočníkovi Manchesteru United vlasy stále nerostou.



Rooney se fotografům ukázal v Bostonu, kde tráví soustředění s Manchesterem United. A od anglických reportérů si hned vyslechl posměšné ohlasy. "Wayne, kde jsou ty tvé drahé vlasy?" ptají se škodolibě na Ostrovech.



Pětadvacetiletý střelec za nové vlasy utratil horentní sumu, transplantaci se podrobil na klinice Harley Street. Zákrokem se hrdě chlubil i fanouškům na twitteru. "Nechtěl jsem být v pětadvaceti letech plešatý," vysvětloval Rooney, proč se k poměrně bolestivé proceduře odhodlal.

Wayne Rooney na soustředění v USAFoto ČTK

Nové vlasy se ale zatím na Rooneyho hlavě nechytly. Naopak - vypadá to, že útočník má vlasů ještě méně než před zmíněnou transplantací.

Měsíc od zákroku na hlavně není žádná znatelná změna, což dokazují snímky pořízené v USA. Vlasy podle doktorů ještě mohou začít růst, ale zatím zůstává Rooney spíš terčem posměšných poznámek.

"Být to v plné sezoně, v kabině by z toho bylo téma jako hrom," nechal se slyšet v nedávném rozhovoru pro Sport Magazín Tomáš Rosický, záložník konkurenčního Arsenalu.

Pokud Rooneymu vlasy skutečně nevyrostou, určitě si na hřišti od protihráčů vyslechne nejednu narážku. Do nové vizáže vrazil obrovské peníze, výsledek je ale zatím nulový. Zatím vše nasvědčuje tomu, že své peníze spíš spláchl do kanálu.

Wayne Rooney s manželkou Coleen Rooney navštívili světoznámý festival Glastonbury v Anglii
Wayne Rooney s manželkou Coleen Rooney navštívili světoznámý festival Glastonbury v Anglii

Vstoupit do diskuse
9
Články odjinud


Články odjinud