14. července 2011 • 17:31

McIlroy: Plazil se, aby ho láska vzala zpět

Autor: Pavel Skořepa
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chtěl se soustředit na golf, tak se rozhodl, že opustí přítelkyni. Jeden z nejlepších hráčů světa a možný nástupce Tigera Woodse, severoirský mladík Rory McIlroy (22), po Vánocích ukončil šestiletý vztah s dětskou láskou Holly Sweeney (20). Jenže po několika měsících trýznění pochopil, že bez ní nemůže být! „Plazil jsem se a prosil, aby mě vzala na milost,“ přiznal čtvrtý muž golfového světa, který nakonec dosáhl svého.



Osud Holly a Roryho spojil v jeho patnácti letech. Kde jinde, než na golfovém hřišti Holywood v Severním Irsku. On už byl hodně dobrý, trénoval. Ona si přišla zkusit pár odpalů s kamarádkami. Vznikla z toho láska na celý život, zdá se nyní.

Jenže loni o Vánocích si to Rory nemyslel. „V té chvíli jsem sobecky plánoval rozchod. Proč? Chtěl jsem se soustředit jen na golf. Po svátcích jsem to Holly řekl a byl konec,“ vyprávěla severoirská hvězda o těžkém období v dokumentu BBC.

„Jenže, když jsme se rozešli a byl jsem bez ní, došlo mi, že to byla obrovská chyba,“ sypal si popel na hlavu.

Golfista Rory McIlroy se plazil za svou láskou, aby mu odpustila.
Golfista Rory McIlroy se plazil za svou láskou, aby mu odpustila.

A tak začal žehlit! Žadonil, aby se k němu studentka sportovní technologie University of Ulster, která mezitím vystupovala jako roztleskávačka v ragbyovém týmu, vrátila.

„Známe se šest let, což je v našem věku dlouhá doba. Vím, že mě drží nohama na zemi, ví, co mi kdy říct. Ohromně mě podporuje. Jen díky ní občas vypnu a na golf nemyslím,“ přiznal vítěz US Open, který si letos na turnajích vydělal 1,7 milionu eur (41,2 milionu korun). Reklamní a sponzorské smlouvy mu navíc hodí 6,2 milionu liber (168,6 milionu korun).

Kdo by tak bohatého mladého sportovce odmítl? Ani Holly neodolala. I když - ona s McIlroyem byla už v době, kdy neměl ani vindru. Teď se z nich může po rozvodu Tigera Woodse s Elin Nordegren stát nejhezčí a nejsledovanější golfový pár.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud