15. července 2011 • 04:00

Sodoma Serena! Tenistky zářily na červeném koberci

Autor: kre, spo
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VELKÁ FOTOGALERIE - Rok nemohla hrát, prodělala dvě operace šlachy na chodidle, při plicní embolii jí hrozila smrt. Ona vše překonala a po nedávném návratu to dotáhla ve Wimbledonu do osmifinále. Tentokrát Serena Williams (29) zaznamenala další eso!



Na udílení sportovních cen ESPY Awards oslnila v růžovém kostýmku s hodně hlubokým výstřihem! Když mladší z legendárních tenisových sester Williamsových přišla na červený koberec v Los Angeles, přítomným spadla brada.



Serenin obleček sestavený z minisukně a upnutého saka, z jehož dekoltu se drala ven její ňadra, působil sexy. Vynikla též postava vítězky třinácti grandslamových titulů. Na ní při herní pauze hodně pracovala.

Sereně to v obeplých růžových šatech opravdu slušelo
Sereně to v obeplých růžových šatech opravdu slušelo


„Potřebovala jsem zhubnout, tak jsem hodně cvičila a tolik nejedla, i když třešňovému koláči stejně nikdy neodolám. Ale rozhodně nechci být za deset let široká jako gauč,“ žertovala americká tenistka. Myslíte si, že je nejvíc hrdá na poprsí? Kdepak. „Nejradši mám na těle svůj úsměv.“

Na předávání prestižních cen se objevili i další krásky. Lyžařce Lindsey Vonnové či další tenistce Marii Šarapovové to opravdu moc slušelo. Podívejte se na rozsáhlou fotogalerii!

Vstoupit do diskuse
6
Články odjinud


Články odjinud