17. července 2011 • 13:25

Beckham ukázal dceru. První foto Harper Seven

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Beckhamovi se konečně dočkali. Po třech klucích se slavný pár těší z narození první holčičky. A teď se mohou pohledem na Harper Seven, jak manželé svojí dcerku pojmenovali, pokochat i fanoušci. Na facebookových stránkách anglické superstar se objevilo první foto sedmidenního miminka s maminkou Victorií.



Proč se Beckhamovi rozhodli pro poněkud neobvyklé jméno má prý více důvodů. "Harper je staré anglické jméno, proto se nám líbilo. Za druhé - oblíbená kniha mé ženy je Jako zabít ptáčka od spisovatelky Harper Leeové. Tak proto jsme zvolili toto jméno," vysvětluje opora Los Angeles.

"A sedmička? S tímto číslem jsem hrál v United i za národní tým, je to mé šťastné číslo. Ale hlavně je to tajemné číslo. Stejně jako sedm divů světa, sedm barev duhy, navíc dcerka se narodila v neděli, tedy sedmý den v týdnu. To je opravdu hodně důvodů," říká s úsměvem David.


První holčička britského páru přišla na svět 10. července pět minut před osmou hodinou ranní v Los Angeles. Porod se obešel bez komplikací a matka i dítě je v naprostém pořádku.

Pohledem na novou sestřičku se tak kromě tří mužských potomků Davida a Victorie mohou pokochat i fanoušci po celém světě.

Zklamaný David Beckham opouští hřiště po porážce 0:3 s Dallasem
Zklamaný David Beckham opouští hřiště po porážce 0:3 s Dallasem



Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud