18. července 2011 • 04:59

První foto: Kuk, já jsem Harper Seven Beckham

Autor: Pavel Krejča
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak to je ono. V současnosti nejsledovanější miminko na světě, Harper Seven – první dcera manželů Davida (36) a Victorie (37) Beckhamových, která se narodila minulou neděli. Snímek slavného fotbalisty s nejmladším ze čtyř dětí umístila na internet jeho manželka. Záložník Los Angeles Galaxy už si její jméno nechal našít na kopačky.



Foto 


Victoria, někdejší členka skupiny Spice Girls, vyfotila svého muže, jak něžně drží holčičku v náručí a dotýká se jí nosem. Snímek nazvala Tatínkova malá holčička.

Beckham, bývalá hvězda Manchesteru United a anglické reprezentace, konečně utnul spekulace a prozradil, proč vybrali pro dceru jméno Harper Seven.

„Je to jméno, které se nám líbilo. Je to staré anglické jméno a autorka nejoblíbenější knížky Victorie Jako zabít ptáčka je Harper Lee,“ vysvětlil fotbalista, jehož šťastné číslo je sedm (seven).

Všichni členové rodiny, tedy David, Victorie a synové Brooklyn, Romeo a Cruz, si malou holčičku hned zamilovali. „Je to neuvěřitelné. Máme tři krásné zdravé kluky a nyní tuhle úžasnou holčičku,“ zářil Beckham, který měl v sobotním utkání s Realem (1:4 – vyhrál Real) vyšitá jména všech čtyř potomků na kopačkách.

Takhle David Beckham vyfotil svou manželku Victorii pár dní před porodem.
Takhle David Beckham vyfotil svou manželku Victorii pár dní před porodem.

Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud