19. července 2011 • 15:15

Zamilovaná exmanželka Woodse: Sbalila miliardáře!

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Loni se za bouřlivých okolností rozvedla s golfistou Tigerem Woodsem (35), teď si našla nového chlapa! Švédská kráska Elin Nordegrenová (31) se z bolestivého rozchodu zřejmě dokázala oklepat. Nejbohatšího sportovce světa vyměnila za Jamie Dingmana (35), úspěšného investora a syna miliardáře.



Konec manželství s Woodsem Elin zdrtil. Rozpad jejich vztahu s dvěma malými dětmi (tříletá dcera Sam a dvouletý syn Charlie) jí psychicky hodně poznamenal, dlouho se z něj vzpamatovávala. Jako "bolestné" na Tigerovi za jeho zálety vysoudila takřka 70 milionů eur.

Elin se odstěhovala zpátky do Švédska, stáhla se do ústraní. Měla pocit, že už se nikdy nezamiluje. Ale stalo se! V posledních měsících prý randí s dalším boháčem, Jamiem Dingmanem!

Švédská modelka Elin Nordegren, bývalá žena Tigera Woodse
Švédská modelka Elin Nordegren, bývalá žena Tigera Woodse


„On a Elin jsou v tom až po uši,“ prozradil deníku New York Post zdroj z okolí Dingmana. „Elin má velké štěstí. Je to skvelý chlap, který nepotřebuje žádnou publicitu a je raději v soukromí,“ dodal.

Dingman má možná ještě tučnější konto než slavný golfista. Jamie za svou novou láskou létá z Baham a Číny, kde střídavě přebývá.

Woods si také našel novou partnerku, studentku Alyse Lahti Johnstonovou (22). Ta je až nápadně podobná jeho bývalé ženě, která od něj odešla kvůli sexuálním skandálům a četným nevěrám.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud